7 °C

Vējš 6.69 m/s

Otrdiena, 16. decembris
Alvīne
7 °C

Vējš 6.69 m/s

Otrdiena, 16. decembris
Alvīne
K
K
krustmateflorence
Tirgus prece nekam neder!

šodien mana mājkalpotāja no tirgus atnesa dārzeņus,kurus bija nopirkusi pie gados jaunas krievu valodā runājošas sievietes.
izrādijās beigās -ka mans pavārs šos dārzeņus atteicās lietot ēdiena pagatavošanai,jo tie pārāk daudz satur ūdens, un nedabiski ož.
esiet uzmanīgi-tirgū iepērkoties!

Views
2245
06.11.2019, 15:34
P
P
Pilsēta
Ventspilij nav vietas Latvijā?

Šodien neviļus kļuvu liecinieks divu dāmu sarunai. Viena no viņām aktīvi aģitēja otru pievienoties Ventspils kamerkora dalībai.
Abu kundžu sarunas laikā atklājās, ka kamerkora mēģinājumi joprojām notiek teātra namā Jūras vārti. Uzrunātā kundze pārsteigumā jautāja vai, tad mēģinājumi nenotiek jaunajā koncertzālē. Uz ko otra kundze atbildēja, ka tur jau mūsu korim nēesot vietas.
Tad nu rodas jautājums vai tiešām Ventspilij nav vietas Latvijā?

Views
1782
31.10.2019, 22:05
K
K
krustmateflorence
Ventspilī sestdienās un svētdienā,neviena banka nestrādā?ā

Nav kur samainīt valūtu,t/c Tobago bija ideāla vieta,kur bankai atrasties,kāpēc pa cilvēku ērtībām netiek domāts?

Views
1921
29.10.2019, 16:26
A
A
Aleks
Uzmanību niks suns

Šodien novēroju skatu Gāliņciemā, kā viens īpašnieks lielu melnu suni veda pastaigāties bez uzpurņa un šis suns iekoda citam mazākam sunim. Paradījās doma, vai nav bīstami tādam sunim atrasties uz ielas bez uzpurņa, uz ielām taču ir bērni un īpašnieks diez vai varēs savaldīt šo lielo suni.
Man ir jautājums, vai municipālai policijai nav jāseko līdzi uzpurņu lietošanai lielajiem suņiem?

Views
2124
28.10.2019, 13:54
K
K
krustmateflorence
Bija reiz,kā pamesta līgava.

Patiess prieks,ka beidzot nauda atradās ,lai sakoptu pieklājīgā stāvoklī rātslaukumā esošo baznīcu.
Gadu,gadiem uz baznīcu bija žēli noskatīties, jo drūp gan slieksnis, gan nepievilcīga pavērās ārējā ēkas fasāde.
Liels paldies tiem ļaudīm,kuri beidzot sakops skaisto Dievnamu .

Views
2217
27.10.2019, 21:39
Katja
A kur rudens?

Es te lasu vietējo laikrakstu un patiešām nevaru saprast brīžam cilvēkus - it sevišķi tos, kas sūdzas, ka pilsētā nav savāktas lapas. Nevajag mums sterilu pilsētu - ļaujiet taču izbaudīt kaut mazliet rudeni ar visām izrietošajām sekām - lapām. Es, protams, atbalstu, ka tās savāc, kad tuvojas sals, lai kājāmgājējiem neslīd, bet citādi - Bucherītis jau visas lapas mums no lielceļiem savāc. Būsim pacietīgāki.

Views
819
23.10.2019, 16:19
Pēdējās komentētās

Pārmetumi un vainot ir dažādas lietas. Izbrīna Jūsu aizstāvēšanās…

Pirms 2 stundām

A.god.Edmundosa kungs, pilnīgi piekrītu, ka visprātīgākais pirms …

Pirms 4 stundām

Te nepaliek neviens frāķu pavārs. Visās ēstuvēs pensionāri strādā…

Pirms 4 stundām