Vējš 0 m/s
Labu laiku jau atpakaļ pacēlu ne visai tīkamu tēmu - par apgaismojumu pilsētā, bet šobrīd jāsaka, ka pavēroju un pilsēta patiešām kļuvusi gaišāka tumšajās nakts stundās. par to arī liels paldies! man gribētos zināt, kā izlemj, kur uzlabot apgaismojumu un vai arī šogad kaut kur to darīs. Skaidrs, ka drošība no šī ir lielā mērā atkarīga.
Medijos paraadiijusies zinja par noklasiishnaas iekaartu atklaashanu BBriivostas paarvaldee Kaadas domas /Kasto izdariija /
Kas notiek?
Es gribu uzdot jautājumu A. Lembergam: kad Ventspilī būs kārtība ar visiem tiem veciem tukšam ēkām, kad būs nojaukti visi grausti un drupas? Un nevajag atkal (kārtējo reizi) teikt ka tās ir privatpašums, ka kaut kur (ārzemēs) ir ēkas saimnieks un viņš katru gadu maksā nodokļus par to ēku un sodu arī. Cik mums Ventspilī ir tos pamestos ēkas? Pārventā : Klondaika, veca Pārventas slimnīcā, veca viesnīca Vilnis, bijušais bērnu dārzs Rindas iela, bijušā PSRS karu (tanku) daļa,..tukša tagad stav arī Ostina, un tas Pārventā vēl nav viss. Pa pilsētu es nerunā - tur ir vēl vairāk tukšu pamestu ēku, piemēram bijušais pienu kombināts, gaļas kombināts un t.t. Daudzi no viņiem tukšas un pamestās stāv jau15,20,30 gadus, daudzi ir bīstami un arī nesmuki izskatās pilsētas fona, - vai viņus kādreiz demontēts vai varbūt atjaunos? Kad tas būs? ... Pēc 50 gadiem? Vai ....nekad???
LIEPĀJĀ TIKS ATVĒRTA RADISSON VIESNĪCA, VENTSPILS ATKAL ATPALIEK , NEMAZ NEDOMĀ PA RĪTDIENU, NEMAZ... .
Kur Ventspilī ir sporta dejas kur bērnus vest
Atbilde ir vēl vienkāršāka. Problēma ir tā, ka reāli ir tikai an…
9-nēs tik vajadzēja atvest ūdeni un uzliet ledu lai uikas varētu …
Šajā kvartālā 0,254m3 uz cilvēku (jeb 8,66 eiro).