-6 °C

Vējš 2.57 m/s

Pirmdiena, 9. februāris
Simona, Apolonija
Gints Linde
Vēlreiz par ceļa zīmēm

Šorīt, 29.09.2016. atkal pie Saules ielas 33. nama nav atrodama stāvēšanas laiku ierobežojoša (2h) ceļa zīme. Šī jau ir ceturtā reize, kad tieši šajā vietā pāris mēnešu laikā tiek veikti "ļoti būtiski" uzlabojumi. Jautājums pilsētas saimniekiem (laikam, diemžēl, retorisks) : cik naudas izteiksmē šiem darbiem (izbraukšana uz objektu vairākas reizes, materiāli, darba resursi, darbinieku darba laika likmes, u.c.) ir piešķīris vienlaikus pašvaldības deputāts un komersants - minētajā ēkā esošās tirdzniecības vietas īpašnieks proporcionāli pilsētas iedzīvotāju - nodokļu maksātāju iemaksātajām naudas summām pašvaldības budžetā. Vienkārši normāls Pilsētas ar rītdienu nodokļu maksātāja jautājums, vai ne ...

Views
1261
07.10.2016, 09:07
I
I
id253398
Skropstu pieaudzēšana

Varbūt kāda varētu ieteikt patiešām labu skropstu pieaudzēšanas meisteri un padalīties ar savu pieredzi?!

Views
2019
07.10.2016, 08:40
R
R
riksis
pazušanas gadījums

hei, es te tā pie tējas atcerējos neseno mīlas pārīša pazušanas skandālu, un sapratu ka nekas tā arī netika paskaidrots un izstāstīts kā tad tur viss īsti beidzās.
Ja kāds kaut ko var pastāstīt būtu pateicīgs, kur aizbrauca, ko darīja, ko dabūja notirgot un kas tajā galvā notika vispār lai izdomātu to darīt, jo tomēr nodokļus maksāju un man ir tiesības kur mana nauda ir aizgājusi un kas īsti notika.
paldies

Views
1489
07.10.2016, 08:32
P
P
Pendziņš
"Laimīgā" pensionāre :)

Ohoho :) Vakar saņēmu pensiju! :) 3 eiro piemeta. :)
Kā lai tagad tos 10 centus dienā iztērēju??? Varbūt ziedot deputātiņiem? Viņiem tak ar 700 eiro pielikumu nekas nesanāca, jo nākas vēl pacelt algas.

Views
1535
07.10.2016, 08:27
666.lv
Zūdošās tēmas

IP adrese un.ventas balss
Klementine | 05.10.2016, 21:32:58 | 116x

gribu darit.visiem zinamu ka.man ventas balss noblokeja ip adresi un ragad.neliekas zinat.ka.butu jabloke.atpakal.pa dienu ieliku so.temu bet. entas balss ka.vienmer visu notuse.taka padomajiet milie ventas balss stradnieki varbut.tomer labpratigi atblokesiet ip adresi
Komentāri (3)

1
0
aivars Pirms 6 stundām, 38 minūtēm

VB rullē!
1
0
Ridzinieks.. Pirms 39 minūtēm

Ja ko tadu ievieto kas nepatik jobanabalss.lv tad labak caur biblioteku,internet cafe vai nu mob.talr.
Tad lai bloķē cik grib!
Nezinu...Tas tik ir mans viedoklis.
1
0
666.lv Pirms 1 sekundes

Vislabāk ir izmantot TOR pārlūku.Katru reizi cita adrese,paroles un lietotajvārdus nesaglabā,izsekot praktiski neiespējami.Vienīgais mīnuss,ka nedaudz lēnāks.
https://odo.lv/Recipes/TorBrowser

Views
400
06.10.2016, 20:38
zobens
darbs

kur var dabūt darbu?kurp doties?

Views
2180
04.10.2016, 22:01
Pēdējās komentētās

Troļļu saiets?