Vējš 2.57 m/s
Pardodu xbox 360 speles
Mūsu pilsēta izceļas ar to ka visas autostāvvietas šeit ir bezmaksas , taču daudzu autovadītāju attieksme pret pārējiem autovadītājiem ir vienkārši kliedzoša. Ka tikai es , ka tik mans auto ir vietā... bet vai ir vietā? Pavērojiet piem. L.Prospekta stāvvietas - kabatiņas gar ielas malu vai Kuldīgas ielas stāvvieta gar aleju (pretī Swedbankai). Tā josla nav gar stāvvietu praktiski braucama, jo vienmēr kāda auto pakaļa ir uz brauktuves. Paralēlā parkošanās ir ļoti ,,liela māksla'' gan sievietēm ,gan vīriešiem un lielākoties šādi šķībi novietoti auto tiek nomesti lielā steigā ,slinkumā un , kā jau minēju, ka tik es un ka tik kā !
Aicinu pašvaldības policistus aktīvāk strādāt , nemērīt tikai pāraugušo zāli , pievērsties šīm pamestajām auto pakaļām.
Labdien!
Kādi lēmumi tika pieņemti VeA Satversmes sapulces sēde 21.09.2016. sēdē?
Ir vasara un katru dienu jau sākot ar astoņiem no rīta un līdz pat pusnaktij auro bērni. Pagalmi ir pilni ar viņiem un viņi taisa neizturamu troksni. Es jau neko neteiktu, ja iebļautos reizi pa reizei, kad vajag vienam otru pasaukt, vai bumbu spēlējot iekarst emocijas. Bet aurošana ir pavisam savādāka - sēž bariņš knēveļu un bļauj. Uz sacensībām, kurš skaļāk. Bieži vien brēc tā, ka liekas, ka kāds tur jau galvu vai citas izvirzītas ķermeņa daļas rauj nost, bet paskatoties izrādās, ka sēž bērneļi barā un vienkārši izklaides pēc bļauj.
Jautājums vecākiem, kas šo vājprātu pieļauj. Vai tiešām jūs nespējat iedomāties, kas notiks, kad tiešām kaut kas slikts atgadīsies jūsu bērniem? Viņi tad bļaus, bet neviens pieaugušais nesteigsies palīgā, jo visus jau ir notrulinājusi šī neciešamā bļaušana bez kāda iemesla. Vai tiešām audzināšana skaitās izlaist briesmonīšus ārā, lai brēc tur un maitā omu visiem kaimiņiem?
Un vēl kas, mūžīgie brēcieni "Mam, maaam, MAAAAM!" un "Bā-bū-škāaa!". Vai tad sīkajam pakaļa nokritīs uzvelkoties pa trepēm augšā uz dzīvokli, kāpēc jāauro pa visu kvartālu?
Iesakiet vietu bērnu ballīšu rīkošanai. Būtu labi, ja varētu ieteikt arī kādu vadītāju. Paldies jau iepriekš.
Ir rudens laiks, pamazām tiek novākti dārzi, mazdārziņi;
Varbūt kāds pārskata savu varēšanu un gribēšanu un var padalīties izīrējot daļu, vai kādam netiek lietots sakņu dārziņš; labprāt īrētu Pārventā. Sakoptību un kārtību apsolīta-protams ne kā muzejā, bet dārzā. Ģimene bez kaitīgiem ieradumiem,
Ja kas piedāvājams lūdzu zvaniet; 29736537
Troļļu saiets?
Superīgi liels padies Tev Juri!
Kauns Juri, kauns