7 °C

Vējš 4.12 m/s

Piektdiena, 27. marts
Gustavs, Gusts, Tālrīts
Gunita
Ciet!!!

Visus veikalus sestdienās un svētdienās ciet.pārdevējām atpūta.cilvēkiem labs prāts

Views
3362
14.10.2016, 08:43
Māris B.
Dienas jautājums

Visu laiku skatos uz dienas jautājumiem, kas uzdoti "Ventas Balss" mājas lapas labajā sānā. Kāds vispār uz tiem atbild? Būtu interesanti zināt cik cilvēku tam pievērš uzmanību..

Views
442
07.10.2016, 10:32
Gints Linde
Vēlreiz par ceļa zīmēm

Šorīt, 29.09.2016. atkal pie Saules ielas 33. nama nav atrodama stāvēšanas laiku ierobežojoša (2h) ceļa zīme. Šī jau ir ceturtā reize, kad tieši šajā vietā pāris mēnešu laikā tiek veikti "ļoti būtiski" uzlabojumi. Jautājums pilsētas saimniekiem (laikam, diemžēl, retorisks) : cik naudas izteiksmē šiem darbiem (izbraukšana uz objektu vairākas reizes, materiāli, darba resursi, darbinieku darba laika likmes, u.c.) ir piešķīris vienlaikus pašvaldības deputāts un komersants - minētajā ēkā esošās tirdzniecības vietas īpašnieks proporcionāli pilsētas iedzīvotāju - nodokļu maksātāju iemaksātajām naudas summām pašvaldības budžetā. Vienkārši normāls Pilsētas ar rītdienu nodokļu maksātāja jautājums, vai ne ...

Views
1261
07.10.2016, 09:07
I
I
id253398
Skropstu pieaudzēšana

Varbūt kāda varētu ieteikt patiešām labu skropstu pieaudzēšanas meisteri un padalīties ar savu pieredzi?!

Views
2022
07.10.2016, 08:40
R
R
riksis
pazušanas gadījums

hei, es te tā pie tējas atcerējos neseno mīlas pārīša pazušanas skandālu, un sapratu ka nekas tā arī netika paskaidrots un izstāstīts kā tad tur viss īsti beidzās.
Ja kāds kaut ko var pastāstīt būtu pateicīgs, kur aizbrauca, ko darīja, ko dabūja notirgot un kas tajā galvā notika vispār lai izdomātu to darīt, jo tomēr nodokļus maksāju un man ir tiesības kur mana nauda ir aizgājusi un kas īsti notika.
paldies

Views
1489
07.10.2016, 08:32
P
P
Pendziņš
"Laimīgā" pensionāre :)

Ohoho :) Vakar saņēmu pensiju! :) 3 eiro piemeta. :)
Kā lai tagad tos 10 centus dienā iztērēju??? Varbūt ziedot deputātiņiem? Viņiem tak ar 700 eiro pielikumu nekas nesanāca, jo nākas vēl pacelt algas.

Views
1535
07.10.2016, 08:27
Pēdējās komentētās

Ventspils valstspilsētas pašvaldība jau otro gadu organizē Līdzda…

Pirms 2 stundām

Var jau mēģināt pajautāt rektoram, lai kopsapulcē vizuāli atspogu…

Pirms 6 stundām

Lemberga kungs, Vucāna kungs, lūdzu, glābiet augstskolu! Esam …

Pirms 7 stundām