1 °C

Vējš 2.06 m/s

Piektdiena, 27. marts
Gustavs, Gusts, Tālrīts
KaijaMaija
Čigāni....Brīdinājums...

Gribu vienkārši, pabrīdināt bērnus, viņu vecākus un protams pārējos arī!
Jau iepriekš kāds šeit rakstīja,ka šīs tautas pārstāvji saradušies centrā daudz. Es arī to esmu novērojusi! Šorīt netālu no spēļu automātiem,kur sētā ved tunelis, viņi stūrī bija iespieduši kādu puisi,skolnieku, ar riteni. Katrā ziņā labi neizskatījās,labi, ka vīrietis ar slotu viņus izdzenāja! Gan jau gribēja viņu apzagt! Citu, diemžēl, šīs klaiņojošās tautas indivīdi,neprot un negrib darīt! Lūgums policijai, pašvaldības policijai pasekot centra rajonam, kur viņi siro visvairāk! Vēl viņi "ČUPOJAS" Kuldīgas ielas 23 sētā. Oj, par to sētu vispār murgs! Tur pulcējas dažādas kompānijas, parasti gan vakaros! Bērni, skolnieki skrien pīpēt un tas ir katru dienu, bet neviens jau viņus tur netramda, tādēļ jau tik brīvi viņi tur var uzvesties pīpēt, dzert un čurāt krūmos pašā pilsētas centrā!

Views
7525
12.11.2017, 22:02
A
A
arbiks
banda pārventā

kāpēc nekas par uzbrukumiem pārventā netiek šeit rakstīts? jau vairāki cilvēki slimnīca guļ un nekas netiek darīts

Views
2132
12.11.2017, 09:40
Āmen
"Delna" iesūdz tiesā Lembergu.

http://m.apollo.tvnet.lv/zinas/delna-tiesas-cela-lembergam-prasa-atvainoties/812451

Vai gaidāma publiska atvainošanā preses konferencē?

Views
1537
11.11.2017, 17:25
Guantanamo
Nesen precējušies

Pilsētā švaki, 3 pāri tikai no kaut kāda jūnija :D

Views
1311
07.11.2017, 17:55
S
S
Skolnieks
Evakuācija Ventspils 6. vidusskolā.

Tātad. Esmu šīs skolas skolnieks. Pulksten 11:25 skolā sāka skanēt ugunsgrēka signalizācija, kurai sekoja trīs trauksmes zvani. Uzreiz sākās evakuācija. Kad visi skolēni bija ārā no skolas, direktore Valentīna Jankovska deva rīkojumu visiem atgriezties skolas telpās. Pēc neilga brīža atskanēja vēlviena siganlizācijas trauksme, kuru visi darbinieki un skolēni ignorēja. Trauksmes turpinājās visu garo starpbrīdi, kas ilgst 30 minūtes. Ap 11:55 direktore pie skolas durvīm deva skolēniem atļauju doties mājup. Daļa vecāko skolēnu devās pakaļ saviem mazajiem brāļiem un māsām, kuri atradās sākumskolas korpusā. Izrādījās, ka skolas direktore nebija informējusi skolotājus par atļauju doties mājās, un viņas nezināja, kāda ir situācija skolā. Pat ierodoties ugunsdzēsējiem tika konstatēts, ka pat pamatskolas klase ar audzinātāju vēl atrodas savā kabinetā. Jautājums. Vai tiešām direktorei bija tiesības ļaut skolēniem doties atpakaļ telpās? Ja nu tas, kā viss beidzās, bija labākais variants?

Views
1785
06.11.2017, 09:37
Guntars Frīzendorfs
atkritumi

Opel markas auto ar nr.KT-1207 (šoferis sieviete) izmet savus atkritumus 3maisus ne pie savas mājas esošajos konteineros.Ievērojiet šo kundzīti pie stūres.Nākošreiz būs video .

Views
1984
02.11.2017, 15:25
Pēdējās komentētās

Pardon par misēkli tekstā ;)

Pirms 8 stundām

Beidzot kāds man piebiedrojas cīņai ar vējdzirnavām jeb lieku nau…

Pirms 8 stundām

Tā zīme norāda uz apdzīšanas aizlieguma beigām, nevis ātruma iero…

Pirms 8 stundām