1 °C

Vējš 2.06 m/s

Piektdiena, 27. marts
Gustavs, Gusts, Tālrīts
Ilgа
Putrdien

Vai tiešam pilsets saimnieks nevaret rīkot katr medeļ putrdiens brīvdabs muzeja kā bij svēktdien, tas bij tik sirksnig,cig ta domei izmaksa baig tās 20 kerkules paciņs nedeļa penzionāriem?viss būs paēduš un ta var uzaicinat Apvedtilt un Krācenāj un Reinik un zuitsievs un es vel grib Berēzin dzirdet.
Es grib eest :-((( Man tagac viss kas ķēķe ir,ir puskoklet uz panns un viss,pat putraims es nav iepircs, es bada lidz penzijai...

Views
594
01.11.2017, 17:23
Žanna
Nozaģēti koki !

Dažas dienas atpakaļ nozaģēja divas dzīvas ābeles ar visiem augļiem. Tas notikās bērnu laukumiņa uz Kalēja ielas. Viņas nebija ne nokaltušas ne ielaustas ne bīstamas kādam bērnam vai omammai vai vecakīem. Gribās paprasīt Galantusam un komunālas parvāldes priekšniekam Kausiniekam. Kam tie koki bija traucejuši? Vai tikai zālespļāveju traktoriņam vai velkādam? Kāda ir īstā pamatotība tai rīcībai? Jo bērniem tie āboli ari garšoja.

Views
1664
31.10.2017, 12:21
Nika
Jaunlaulato sledzenes

Labdien.Vai kadam nebutu informacija,kur sanemt atpakal jaunlaulato sledzenes,kuras tika nonemtas no apvedtilta margam?

Views
428
29.10.2017, 20:30
G
G
gints
Zviedru valoda

Vai Ventspilī ir Zviedru valodas privātskolotājs?

Views
279
26.10.2017, 20:10
VeA Mūžizglītības centrs
Norvēģu valodas pasniedzējs/a

Labdien!

Steidzami meklējam norvēģu valodas pasniedzēju. Varbūt kādam/ai ir pazīstams šāds cilvēks un varētu padalīties ar kontaktinformāciju?

Paldies jau iepriekš!

Views
397
26.10.2017, 14:54
Chill..
Bērnu riteņi

Mīļie vecāki ludzu iemācīt bērniem ka ir droši pieslēgt riteņus lai velak nav bēdu stāsti. Sodien sēdēju mašīna gaidīju kamēr tētis iepērkas. Skatos piebrauc meitenīte in cenšas pieslēgt savu riteni. Bet ķēdi apliek tik ap stabu un riteņa rokturi. Proti pavelc riteni. Un ritenis brīvs. Kad pateicu lai kartigi pieslēdz aplika ap stabu un zem krēsla, atkal jau nedaudz paceļot ķēdi ritenis brīvs. Ienācām likt starp spieķiem vai rāmim vidū , no kurienes nevar uz kadu pusi vienkārši nomaukt

Views
443
22.10.2017, 16:25
Pēdējās komentētās

Pardon par misēkli tekstā ;)

Pirms 8 stundām

Beidzot kāds man piebiedrojas cīņai ar vējdzirnavām jeb lieku nau…

Pirms 8 stundām

Tā zīme norāda uz apdzīšanas aizlieguma beigām, nevis ātruma iero…

Pirms 9 stundām