Vējš 0 m/s
Es žulti negāžu un neesmu nelīdzvarots.Esmu ļoti gudrs un tāli domājošs latvietis kurš domā tālāk par savu degungalu.Un kurš nedzīvo šodienai.Man tas neliekas normāli un pieņemami ka cilvēkam i jāstrādā no 4:30-21:00.Jums tas liekas normăli?Cilvēkam ir jāstrādā 8hdienā un par to ir jāsaņem samaksa lai pietiktu dzībošanai nevis lai izdzīvotu.Es nekad ar tādu murgu kāds ir patrriz nesamierināšos.Nav manā dabā ne raksturā samierināties ja mani kāds čakarē
Latvijas bokseris Briedis noliks to iedomīgo ukraiņu puišeli Usiku pie vietas! Tas notiks ap pusnakti (pēc Latvijas laika). Latvija var! Latvija spēj! Latvija ir maza,bet ļoti sīksta!
https://m.youtube.com/watch?v=v0wKLCxzxVk
Nesaprotu kapēc mani izturas tik naidīgi?Pieminot krievus es nedomāju Krieviju.Biju domājis par mūsu krieviem.Par to ka mēs šķirojam nācijas savā valstī.Un tas nav pareizi.Visi kas šeit dzīvo ir pamatiedzīvotāji un nav svarīgi vai latvietis vai krievs.Diemžēl atbrauca viņu senči uz šejieni un palika.Un viņu pēcteči ir pamatiedzīvotāji nevis okupanti.Savādāk mēs piekopsim to paši ko vācieši ar ebrejiem.Tautas nedrīkst dalīt.Mēs visu laiku kasamies par krieviem.Jā viņi ir daudz ixdarījuši mums pāri.Ko tad tagad darīt?Darīsim viņiem to pašu?Ar ko tad mēs būsim labāki ja izturēsimies pret viņiem tā kā viņi kādreiz izturējās pret mums.Man ir 45g.Es arī esmu no krieviem cietis ko tad man tagad tēlot mocekli
Paceliet roku kurš būtu ar mieru valsts interesēs ziedot savu labklājību,ja jau tā aizstāvam visu kas notiek.Un saucam par troļļiem visus kas domā savādāk?Anektdote"Sēž uz sūdu kaudzes divi tārpiņi.Tēvs un dēls.Dēls jsutā:Tēt,kas tur tālumā tas zaľais un kas tas pie debesīm tur tik skaisti spīd?Tā,dēls ir saule un tur tālumā ir pļavas.Tēt ja jau pasaule ir tik skaista,kapēc mēs nēejam plašajā pasaulē?Tēvs smagi nopūtās."Tāpēc,dēls,ka te ir mūsu dzimtene"Vai tik ar mums nav tāpat?
Rīgas apgabaltiesa noraidījusi kāda Ventspils deputāta prasību pret kādu bijušo ministru par virsrakstā izsacīto frāzi...
Tātad: ZAGLIM IR JĀSĒŽ CIETUMĀ!
Cara membatalkan lejanan Akulaku di CS/WA+62878-4843-9004 Atau/+6…
hubungi layanan pelanggan di nomor (WA 0811284434).
Cara Membatalkan Pinjaman EasyCash, Untuk membatalkan pinjaman EA…