Vējš 0 m/s
Vai nebūtu iespējams ieviest vel vismaz vienu jaunu maršrutu Ventspils-Stikli pirmdienās no rīta? Bērniem negribas braukt uz skolu svēdienu vakaros.
Sievietei, kas šovakar Kalnā nepieskatīja bērnus, kuri uzbrauca virsū citam bērnam.
Šodien iegriezos samaksāt par paziņas atkritumu konteinera izvešanu. Paziņa stipri gados ar visām izrietošajām sekām. Apjautājos,kad nākošā izvešana,lai varētu paziņai atgādināt-zinu tikai ,ka datums 30.Man atbildēja-jums izved reizi ceturksnī - 30 datumā. Jautāju vēlreiz-tad kurā mēnesī tagad jāved-izspieda-martā. Kad samaksāju-apprasijos -cik viena izvešana maksā- man norādīja,ka tur ir izdrukāts-lasiet. Protams izlasīju,bet diez vai vecāks cilvēks būtu tur ko sapratis un redzējis. Vai tiešām grūti cilvēcīgi atbildēt,pie tam biju vienīgā apmeklētāja. Vai arī ,ja tik apgrūtinoši ir runāt un apkalpot klientus-skaidrības labad vajag uz čeka izdrukāt,cik maksā viena izvešanas reize-nevis tikai kopsumma,kas samaksāta?
Nu beidzot ir pienākusi mana kārta braukt uz ārvalstīm meklēt labāku nākotni.Meklēju cilvēku kurš būtu ar mieru braukt kopā
Kurš maksās mums pensiju?Piedzimst,izaug aizbrauc?Kāda jēga maksāt ja nav garantiju ka saņemsi vecumdienās nopelnīto....
Kaut kad mēdījos runāja ka nedrīkstot strauji celt dzīves labklājību jo tad naudai krītīšoties vērtība.Jautājums ekonomistiem.Kapēc ekonomika jāsilda uz tautas rēķina.Vai tad ja kādam miljonāram nāk miljoni,tad naudai vērtība nezūd,bet ja tautai tad,zūd?Vai arī tas tiek speciāli radīts lai būtu nabagie kam nekā nav,tātad nebūs konkurences?
Cara membatalkan lejanan Akulaku di CS/WA+62878-4843-9004 Atau/+6…
hubungi layanan pelanggan di nomor (WA 0811284434).
Cara Membatalkan Pinjaman EasyCash, Untuk membatalkan pinjaman EA…