-22 °C

Vējš 0 m/s

Pirmdiena, 9. februāris
Simona, Apolonija
V
V
Vampīrs
Malka

Sveiki tauta.Velos iegadaties malku,manu uzmanibu piesaistija sludinajuma teksts kur tiek tirgoti 2kubi sausa malka par 50eiro.Vai kads ir saskaries ar šo tirgotaju,kada ir malkas kvalitate un vai tiešam par 50eiro tiek atvesti divi kubi?Apzvanot parejos pardevejus cenas svarstas no 35-40eiro kuba.Paldies jau iepriekš.

Views
3270
12.06.2018, 10:39
A
A
Aijario
SIA "Parkburger"

Jau vairākus mēnešus redzu sludinājumu ar darba piedāvājumiem, gan kasierim, gan apkopējai. Vai kāds zin kā tur ir strādāt, vai taisnība,ka slikta vadītāja? Lūdzu atsaukmes!

Views
955
12.06.2018, 10:36
Baronkungs
Ātruma ierobežojumi

Kapēc pie skolas Pētera un Saules ielas krustojuma stāv joprojām zīme 30 ja mācības ir beigušās.Vai tad ja mācību gads beidzās ceļa zīmes nevajadzētu aizsegt līdz 1.sept.

Views
1002
12.06.2018, 10:35
snaiperis999
Sods vai likumsakarība?

Gribētu zināt cilvēku viedokļus,vai Rīgā maksātnespējas administratora nošaušana būs beidzot kā mācība,ka nauda ir jānopelna,nevis jāsaņem.

Views
1467
09.06.2018, 16:14
S
S
Sieviete___
SALONS SAULE KULDĪGAS IELA 16

Sveiki! Vēlos padalīties ar ko sastaptos salonā "saule".
Aizgāju uztaisīt mēles pīrsingu , mani aizveda uz procedūru kabinetu un pirmais , kas man iekrita acīs bija kāds galīgi netīrs aparāts , kas izskatījās apliets ar kādiem mēsliem.
Vēlāk kad pīrsings bija uztaisīts , es protams noskaidroju kas un ka , ( ko ēst , un ka skalot.)
Tajā pašā dienā neko nebiju ēdusi , skaloju muti , bet jau vakarā parādījās sastrutojums.Ka ta??? Zvanu uz salonu lai uzzinātu kāpēc ta , bet sazvanīt nevaru. Zvanu uz Rīgu pec konsultācijas a man pasaka ka nekvalitatīvi izdurts un ka salonā man pielaida infekcijas. Pēc tam kad sazvaniju SALONU "SAULE" . PAR mani sāka atklāti nirgaties. Ķīpa mums vienalga, u.t.t. un pā
Prtaisīja vēl mani par vainīgu un attieksme arī bija drausmīga.ESMU ŠOKA.... KĀ TĀ VISPĀR VAR IZTURĒTIES???

Views
6780
03.06.2018, 20:25
U
U
Ups
P Stradiņa 21 apsaimniekotajs

P Stradiņa 21 apsaimniekotajs neatsaitās par paveiktajiem darbiem un mājas finansēm, neriko sapulces, mēs pat nezinam cik viņš sev savāc par "apsaimniekošanu". Kur vērsties lai piespiestu viņu atskaitīties ?
Un cerams ka šoreiz "ventas balss" neizdzēsīs šo jautājumu, kā to izdarija šorīt

Views
4164
02.06.2018, 18:46
Pēdējās komentētās

Cara membatalkan lejanan Akulaku di CS/WA+62878-4843-9004 Atau/+6…

Pirms 1 stundas

hubungi layanan pelanggan di nomor (WA 0811284434).

Pirms 1 stundas

Cara Membatalkan Pinjaman EasyCash, Untuk membatalkan pinjaman EA…

Pirms 2 stundām