8 °C

Vējš 3.6 m/s

Trešdiena, 13. maijs
Irēna, Irīna, Ira, Iraīda
Diana H
ATRASTAS ATSLĒGAS

No rīta 06.07. ap 8.00 atrastas atslēgas Celtnieku ielas rajonā. Ar melnu atslēgu maciņu.
Tel.nr.26325825

Views
437
06.07.2018, 11:52
Artūrs Platonovs
Pārvietojamās videokameras

Kad Pārventā pretī daudzīvokļu mājām uzstādīs pārvietojamās videokameras, lai atrastu piegružotājus. Jautājums Ventspils policijai.

Views
529
06.07.2018, 09:43
Baronkungs
Lasīt sēnes

Gan jau Jūs daudzi esat lasījuši sludinājumus kad piedāvā darbu?Braukt uz Īriju lasīt šampinjonus?Dieva dēļ mīļie tautieši neuzķeraties uz to.Es uzķēros un aizbraucu un izbaudīju uz savas ādas ko nozīmē "verdzība 21.gs."Mani ieveda tādā bedrē kur nav nekā,ne veikala,ne pasta,ne transporta.Un jāstrādā ir no 7:00-22:00.Sešas dienas nedēļā.UZMANIETIES NO TĀDIEM PIEDĀVĀJUMIEM.

Views
778
02.07.2018, 06:38
pareizais
KAS IR VIENDZIMUMA ĢIMENE?

Šodien lasu;
Augstākā tiesā pārsūdzēti lēmumi par viendzimuma ģimenes attiecību reģistrēšanu...
Vai kāds gudrais man var pastāstīt , kur rodams vārda skaidrojums un kāda izskatās viendzimuma ģimene?
Ģimene cik vien pasaule pastāv ir no diviem dzimumiem-vīrietis-sieviete-bērni-..
Soda cilvēkus, kas nepieņem šo jauno "ģimenes" modeli..
Kurš tad ir ar novirzi -tie kas to nepieņem vai otrādi-kas to veido ?

Views
1812
02.07.2018, 06:21
L
L
lainels
ko darit ar skaļajiem kaimiņiem?

ludzu padomu , īpaši policijas pārstāviem!! kaimiņi augšējā stāvā periodiski taisa svinības / bļauj / spēlē mūziku (brīžiem uz pilnu skaļumu cik tumbas spēj) tas notiek dienas laikā. arī brīžiem vēlos vakaros lidz 2-3 naktī. ja nakts trobeli ir iespējams NEDAUDZ apklusinat izsaucot policiju , bet kā reaģēt uz brīžiem ļoti skaļam mūzikas skaņam dienas laika??

Views
4700
29.06.2018, 17:19
Mike
Jautājums "Ventas Balss" redakcijai.

Kam domāti noteikumi,ja tie netiek ievēroti? Cik ilgi auklēsieties ar tādiem ,kuri personīgi regulāri auzskar citus foruma lietotājus,kā arī regulāri tiek saņemti draudi.Jums adminu nav kurš seko lai būtu ievērots ?Cik es saprotu lielakā daļa pat nenojauš kur ir robeža visatļautībai.
Ja jau noteikumi nav vajadzīgi tad noņemiet tos nost.

Views
3021
29.06.2018, 15:12
Pēdējās komentētās

Par expertu var kļūt jebkurš, kurš pa draugam iestūķēts attiecīga…

Pirms 11 stundām

Devenēs zincik tādu īrnieku bez deklarācijas ir ....tur tūkstoši…

Pirms 12 stundām

Jā starpcitu kā ar izīrētiem dzīvokļiem kur nav deklerēts neviens…

Pirms 13 stundām