Vējš 0 m/s
Žēl tādus kuri te dzīvo diendienām...nav neviena blakus taču bauro absurdas domas....
Jauks portāls - Tie kuri draud ar nāvi ar fizisku izrēķināšanos citiem?!
Persoņīgi es ATVAINOJOS VISIEM ,kurus esmu aizskāris ( nu gadās ,karstas asinis ),visiem kuriem esmu kaut ko ne to uzrakstījis.Atvainojiet dārgie foruma lietotāji! Mēs esam dažādi,katram sava gaume,dzīve,ģimene,savs redzesloks un darbi.Nevajag vienam otru bakstīt regulāri forumā.Kā teica kaķis :Leopolds - dzīvosim draudzīgi.Mēs kā vasts iedzīvotāji neesam daudz.Ja sāksim viens otru ēst ( kas notiek gadsimtiem ilgi),tas paātrinās procesu.Nu nav neviens latvietis tīrs šajā valstī vairs jau sen.Vesturi lasīt un savus cilltskokus palūkojaties arī.Es esmu austriešu asinīm ( pie Vatikāna arī tuvi( to mancoms pastāstīja un pārbaudīju 1986 gadā ) un kā jau minēju uzvārds ir tikai mūsu ģimenē).Cik var savā starpā ēst viens otru? Man tas sākumā likās tiešām smieklīgi,taču pēc tam ievēroju,ka jūs iznīcināt paši sevi diemžēl.Es austrietis - zinu latviešu valodu un pluss četras vēl.Dzīvoju te visu mūžu.
Lūgums VB redakcijai - apstipriniet,lūdzu,to ka man nav citu segvārdu kātikai šis. Tas būtu jau dažiem labiem kā Anita,atpalikušajam no laukiem un spītniecei apstiprinājums,ka nav viena persona.Nesaprotamu iemeslu dēļ viņi to nesaprot no citu lietotāju puses.
Meklēju pasniedzēju Ģitārspēlē.
[email protected]
Sveiki, varbut kads zina kur ventspili ir velas masinas remonta meistars, kur brauc ari uz majam? Vai tadu nav?
Cara membatalkan lejanan Akulaku di CS/WA+62878-4843-9004 Atau/+6…
hubungi layanan pelanggan di nomor (WA 0811284434).
Cara Membatalkan Pinjaman EasyCash, Untuk membatalkan pinjaman EA…