Vējš 2.06 m/s
Kur pazudusi Miera zīme, kas tur stāvēja daudzus gadus un atgādināja par mieru pasaulē?
Gribās lai meitenēm būtu vairāk profesiju izvēles mūsu Ventspils tehnikumā,zēnem tikai paveicās,liels lūgums mūsu mēram paplāšinat iespējas,lai mūsu bērni nebrauc prom meklēt mācības,ne katra var būt meitene pār pavāru vai grīdas mazgātāju viesnicā.Gribās lai arī meitenēm kā zēnem būtu privilēğijas.
Vai Kurzemnieks ir VB darbinieks?
1. Ir
2. Nav
3. Nav variantu
kompanija bite krapjas,jau daudzkart meginu pieteikt ekrana apdrosinasanas pieteikumu(pirms janiem nevareja,tagad ari),tomer saite nedarbojas.....,tatad naudinu iekase ,tomer apdrsinasanu izmantot nevar...,par rekiniem vispar nerunasu,ik pa bridim mega internets..pa mega cenu,utt
Nu paskaidrojiet man, varbūt kko nesaprotu, kāda motivācija ir tiem 42km bizotājiem? Paši sev kko pierāda vai kā?
Ļoti daudz internetā un citos mēdijos tiek pūstas pīlītes un čakarēts cilvēkiem prāts ka nedrīkst uzturēties saulē sakară ar to ka esot problēmas ar mistisko ozona slāni.Bet kapēc neviens nesaka ka ar slāni virs Latvijas ir viss okei?Man trīs gadus atpakaļ tieši par to mācīja,ka ar ozona slāni ir vis okei.Problēmas ir tieši virs poliem.Un ja kas ozons atjaunojas ne ātrāk kā 10000 gadu laikā.Man jāsāk domāt ka mūsu mediķi nav gājuši uz Ğeogrāfijas stundām.Vai arī akli tic visādām mistiskām parādībām.Jo ja katru gadu saslimst ļoti daudz cilvēku ar ādas audzēju,kurš rodoties saules staru iedarbībā.Tad jau Latvijā sen jau vajadzëtu būt tikai onkoloğisku pacientu.Padomājiet par to...
Pembatalan pinjaman Akulaku, hubungi Call Center Akulaku di nomor…
Jika anda mau membatalkan pinjaman Easycash, langsung via live ch…
Simak Cara Membatalkan Pengajuan Pinjaman Akulaku Kamu bisa mengh…