-12 °C

Vējš 2.57 m/s

Svētdiena, 8. februāris
Aldona, Česlavs
T
T
TavaKaimiņiene
MĀJDZĪVNIEKU KAPIŅI PĀRVENTĀ!!!!

Varbūt kādam aktuāli! šodien staigājot garām pamanīju kad apmeram 5 kapu vietiņas ir izpostītas un atraktas . pat kauli mētājas . dotaties un apraugat savu mīluļu vietiņas !

Views
681
26.05.2019, 08:25
Pipars
Kur Ventasbalss.lv???

https://www.gemius.lv/all-reader-news/apmekletakais-regionalais-portals-aprili-liepajniekiemlv.html
"Latvijā aprīlī visvairāk apmeklētais reģionālais portāls bija "liepajniekiem.lv", kuru apmeklēja 106 000 lietotāju, liecina starptautiskā interneta pētījuma uzņēmuma "Gemius" apkopotie dati.

Seko Zemgales ziņu portāls "zz.lv" ar 44 000 apmeklētāju un portāls "valmieraszinas.lv" ar 37 000 apmeklētāju.

2019.gada aprīlī vidēji viens lietotājs visilgāk starp reģionālajiem portāliem uzturējies "bauskasdzive.lv" - 34 minūtes un 20 sekundes. Otrs visilgāk apmeklētākais reģionālais portāls bija "liepajniekiem.lv", kurā viens lietotājs vidēji pavadīja 33 minūtes un 22 sekundes, bet šī topa trešajā vietā ierindojusies "aluksniesiem.lv" ar 31 minūti un vienu sekundi.

Salīdzinoši īsāku laiku lietotāji aprīlī pavadījuši portālā "rekurzeme.lv" - piecas minūtes un 32 sekundes, portālā "valmieraszinas.lv" - trīs minūtes un 58 sekundes, kā arī s

Views
938
23.05.2019, 11:29
qwerty
Nekustamā Īpašuma Nodoklis bez Īpašuma!

Dzīvoju pašvaldības dzīvoklī, īrēju no Ventspils Nekustamā Īpašuma pārvaldes, ir īres līgums kurā es esmu nosaukts par ,,Īrnieku''.
Taču katru gadu es tieku nosaukts par Īpašnieku un man ir jānomaksā par k/kādu domājamo daļu! Es paskatījos Kadastrā, man nepieder nekāds īpašums!Taču te sanāk, ka esmu īpašnieks?!
Es saprotu ka par visu šai dzīvē ir jāmaksā, bet vai tik tiešām tos padsmit eirikus nevar iemudžināt īres maksā un nejaukt galvu. Piemēram, ja es braucu ar autobusu, tad biļete taču ir par braucienu un nevis vēl maksājums par šofera algu un vēl par busa apdrošināšanu. Viss ir ietverts vienā biļetē!
Kāpēc NĪP nevar samaksāt par savu īpašumu , bet šo maksājumu atgūt caur īres maksu? Es esmu ,,Īrnieks'' , bet ,,Īpašnieks'' ir NĪP !!!
Es neesmu pret maksāšanu, ja jāmaksā es maksāju, bet es principiāli saku ka nevajag man piedēvēt īpašumu kura man nav un nesauciet mani par īpašnieku, jo līgumā esmu īrnieks.

Views
1868
19.05.2019, 04:40
kalējs
Attā visiem!

es aizeju un sadegu,kā vecā katedrāle! Celsim jaunu! Ne uz foruma pamatiem! Visiem piedošanu prasu un vēlu veiksmi savos nodomos! Attā! -kalējs-

Views
1779
18.05.2019, 16:30
Pipars
Futbolistiem nepatiks skats, kā viņš ēd: Ūdri lūdz pamest kafejnīcu Ventspilī

Iz Delfi
Ar diskriminējošu attieksmi trešdien saskāries mūziķis Rolands Balodis-Ūdris un viņa asistente – Olimpiskajā centrā "Ventspils" kafejnīcas "Bullīts" darbiniece palūgusi viņus doties projām. Drīz nākšot futbolisti, kuriem būšot nepatīkami skatīties, kā Rolands ēd. Pirms trim gadiem viņš guva smagas traumas avārijā un kopš tā laika viņam ir pirmās grupas invaliditāte. Pēc šī atgadījuma sociālajā tīklā "Facebook" ar Rolanda sievas ierakstu jau pirmajās stundās ar ierakstu dalījās simtiem cilvēku.
https://www.delfi.lv/news/national/politics/futbolistiem-nepatiks-skats-ka-vins-ed-udri-ludz-pamest-kafejnicu-ventspili.d?id=51064875

Views
3148
18.05.2019, 16:30
M
M
Multisyncc
Autobuss

Šovakar gaidīju autobusu 21:25 uz Pilteni,nogaidīju līdz 21:40 un autobuss nebija atbraucis,par ko jūs strādājat,mīļie šoferi??

Views
1278
15.05.2019, 08:51
Pēdējās komentētās

Kamu bisa hubungi WhatsApp 0813-6034-199 Atau 1500920. Jelaskan a…

Pirms 35 minūtēm

Tips membatalkan pengajuan Lazbon, Langsung via Call Center Whats…

Pirms 39 minūtēm

Panduan membatalkan pinjaman Easycash, Telepon Call Center Easyca…

Pirms 43 minūtēm