4 °C

Vējš 6.17 m/s

Ceturtdiena, 26. marts
Eiženija, Ženija
B. Jurševics
Apzinām sirmos "jūras vilkus".

Jau trešo gadu Jūras (man joprojām gribas saukt - Zvejnieku) svētkos Ventas promenādē, īpaši viņiem ierādītā goda vietā, tiks kopā pulcināti vecie zvejnieki, jūrnieki, proti, sirmie "jūras vilki" un "vilcenes". Mēs, kā šī pasākuma iniciatori, katru gadu pirms šīs svētku dienas, ar sabiedrības artbalstu, cenšamies apzināt šos cilvēkus, lai personīgi nogādātu ielūgumu šiem cilvēkiem. Mums ir neliela datu bāze divu gadu laikā savākta, bet apzināta ir ļoti neliela daļa no senioriem. Tādēļ lūdzu sūtīt uz e-pastu: [email protected] informāciju par vecajiem zvejniekiem, jūrniekiem, norādot adresi, kur nogādāt vai nosūtīt ielūgumu uz svētku pasākumu.

Views
1092
12.07.2019, 01:05
otrakeda .
animal"sosiki"

Nevaru saprast
izskatās,ka krievi guļ ar 'kaķīšiem'
'animalsos' pārdzīvo un ,gatavi mirt, par katru
brīvībā atstātu kaķucīti..
VB,lūdzu- nobloķējiet šo kantori ar viņu zoofīliskām reklāmām ..

Views
446
09.07.2019, 15:10
Eeeeeeeeee
KAD?

Labrīt! :)

Vai šajā pilsētā būs arī kāds mūsdienīgs veikals? ;)

Views
1387
06.07.2019, 15:58
D
D
Dajūsko
Kas notiek ar VB forumu?

Ei, VB, kas notiek? Cilājam vecas 18tā gada tēmas? Nē, nu ir jau interesanti palasīties, bet kas notiek?

Views
741
05.07.2019, 12:52
Ē
Ē
Ēriks123
Ventiņkrogs

Sveiki!
Šodien, ejot pa Annas ielu, gar Ventiņkrogu, sastapos ar problēmu - uz gājēju ietves ir novietots galds ar krēsliem. Rezultātā man, ar bērnu ratiņiem, nācās iet pa braucamo ceļa daļu.
Tātad, mans jautājums - kam ir jāatbild par galdiņa novietošanu uz ietves vidus, un vai tas ir ar kādu saskaņots?

Views
3040
03.07.2019, 05:21
Gundega Seile
Miera zīme uz Kuldīgas un Jūras ielas krustojuma

Kur pazudusi Miera zīme, kas tur stāvēja daudzus gadus un atgādināja par mieru pasaulē?

Views
1276
01.07.2019, 22:55
Pēdējās komentētās

Ģerevņa.Vatņikiem.

Pirms 1 stundas

priekš krieviem tur viss ir skaisti

Pirms 1 dienas

Vai pašvaldībai mēnesi ir jāsniedz atbilde?

Pirms 1 dienas