Vējš 0 m/s
63 m2, siltināta 103. sērijas māja, 60 EUR/mēn., āra gaisa t +5 grādi.
Tiešām?
Kas notiks kad būs mēnesis zem nulles, -10 līdz -15?
120 EUR?
Būtu interesanti palasīt cilvēku domas. Kādu temperatūru Jūs vēlētos dzīvoklī nakts stundās, pa dienu, rītos un vakaros?
Daža laba māja kopsapulcēs plēšās kā aitu un aunu bars un tā arī nenonāk pie šīm temperatūru robežām kādās siltummezgla kontrolierī vajadzētu uzturēt cilvēkam kurš nodarbojas ar šo temperatūru iestatīšanu.
Oooo - Paps dod pretī Bordānam: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=578448872994150&id=100024871276685
Vai patieshaam Juus atkal jaakar pie lielaa zvana, lai juus savaldiitu savus sunus. Atkal abi lec paari zhogam,baida cilveekus, barojas miskastees, rej no riita liidz veelam vakaram. Ja netiekat ar viniem galaa, tad atdodiet patversmei. Nu nav pilseetas centraa jaaklausaas sunu rejas 24/7/365.
Vakar aizgāju ar bērniem uz RIO. Ledus sirds 2. Filma patīk. Bet nepatīk ka visa seansa garumā gandrīz visi skatītāji, pieaugušie un bērni ēd popkornu. Man nepatīk ne popkorna smarža ne skaņa kad viņu ēd. Es atnācu uz kino lai skatītos filmu. Bet tā popkorna atmosfēra apkārt man traucē. Un tas nav kulturāli, tas ir mans viedoklis. Ēst var mājās, kafejnīcas, bet ne kino.
Sen nebiju bijis Swedbankas filiālē Ventspilī,bet tā nu sanāca ka biju spiests iegriesties,un tādu murgu sen nebiju pieredzējis,cilvēku pilns,visi gaida kad tiks pieņemti pie konsultanta,bet te tik četras nabadzītes raujas pa visu zāli,kur vietas kādiem astoņiem konsultantiem,nezinu,bet liekas ka pārējie laikam samazināti lai bankai nav milzu izdevumi lai cilvēkiem maksātu algas,labāk jau ir lai klienti pastāv rindā kādu pusotru stundu,kā piemēram šodien.
Tieši tā, sevišķi pirms šiem "svētkiem"! Bet vēl nekas nav nokav…
Arī nesaprotu šo kavēšanos. Septembris jau galā, bet no kartēm ne…
Pašvaldības policija, patrulējot pilsētu, drīkst taču iekraut iek…
Degviela ir sagādāta. Šodien vīru bari jau no rīta pulcējas galīg…