Vējš 7.72 m/s
VĒLOS JAUTĀT -KAD SĀKS IZNĪDĒT PRUSAKUS LIDOTĀJU IELAS 15 MĀJĀ, KURA IR APSĒSTA AR PRUSAKIEM?!?!?! DIENAS LAIKĀ PRUSAKI LIEN PA ĀRSIENĀM, LIEN PA LOGIEM IEKŠĀ, LIEN PA KĀPŅUTELPĀM!!!!!!!!!! VISIEM DZĪVOKĻI PILNI AR PRUSAKIEM!!!! MĒS VAIRS NESPĒJAM SAVIEM SPĒKIEM CĪNĪTIES!!!!! MAN MĀJĀS MAZS BĒRNS, BĒRNU VEDU ĀRĀ NO MĀJĀM, PŪŠU AR KOBRU, LIEKU SMĒRES, VELKU AR KRĪTU, LAI NENĀKTU VIŅI DZĪVOKLĪ, BET VIŅU IR TIK DAUDZ, KA MĒS KAIMIŅI SAVIEM SPĒKIEM NETIEKAM GALĀ!
PRUSAKI IR IEMETUŠIES VIENAS TANTES DZĪVOKLĪ, KURA IR VECA UN ATRODAS SLIMNĪCĀ!! IR JAU ZIŅOTS DIENESTIEM, BET NEVIENS NENĀK UN NEINDE PRUSAKUS!!!!! IR JAINDE GAN ĀRSIENAS, GAN TREPJU TEPLAS UN JĀLAUŽ AUGŠĀ TANTES DZĪVOKLIS, JO TAS IR PERĒKLIS!!!!!! VIŅI IR APSEDUSI VISU LIDOTĀJA IELAS 15 MĀJU!!!!!
PATI ESMU PERSONĪGI JAU 20€ IZMETUSI PRUSAKU INDEM UN PILNĪGI BEZJĒDZĪGI JO VIŅI NĀK UN NĀK IEKŠĀ. ŠODIEN JAIET ATKAL PIRKT!!!! KĀPĒC NEKUSTAMIE ĪPAŠUMI UN APSAIMNIEKOTĀJS NELIEKAS NE ZINIS???!!! JO SI IR ĀRKĀRTAS PROBLĒMA!!!!!!
Daudzkārt esmu satapies ar cilvēkiem kuri man ir stāstījuši ar tādu kā fanātismu.GODĪGI JĀMAKSĀ ESOT NODOKĻI.Jo mums pensiju maksāšot nākamā paaudze.
Tikai KURA PAAUDZE?
TĀ kura:
1.Piedzimst,
2.Izskolojās,
3.Aizbrauc.
Nesaprotu pat to paaudzi tiek runāts vai?
Vai varbūt par to saujiņu kuri paliks.slinķi slīmesti slaisti,cietumnieki.Jā tie būs naudas pelnītāji,jā būs mums laimīgas vecumdienas............
Sveicināti.
Te noteikti ir daudz zinošu, gudru cilvēku arī sadzīves jautājumos;
Sakiet, kur var iegādāties privātām vajadzībām kvalitatīvas un saprātīgu cenu kurināmās granulas?
Varbut varat padalities ar hipotekaro kreditu dzivoklu iegadi ,kadā bankā izdevigak nemt altum un kaa ir ar procentiem kas var mainities jebkura mirkli ....
Man ir liels lūgums tiem kas pastaigājas gar ceļa malu neapgaismotas vietas tumaja laika īpaši piltene vilkt atstarojošas vestes vai vienkršu atstarotaju. Kadu dienu kads varētu Jūs ne pamanīt
FB grupā kāds cilvēks ielicis sludinājumu -pārkopēju , varbūt šeit lasa tas cilvēks un var sadzirdēt lūgumu...
"""David Dravnieks
Sveiki visiem, lūdzam palīdzību... Braucot reisā Rīga - ventspils 11.08.2019 17:00, izkāpjot no autobusa, tika sajaukts čemodāns. Abi čemodāni vienādi pēc izskata. Mūsējais ir pilns ar dokumentiem(līgumi un personu apliecinosi). Lūdzam sharot, lai cilvēks, kurš ir saņēmis mūsējo, varbūt ierauga. Ja kādam ir arī kaut kādas idejas, lūdzu rakstiet. Čemodānā arī ir kontaktinformacija.
priekš krieviem tur viss ir skaisti
Vai pašvaldībai mēnesi ir jāsniedz atbilde?
Grauzēji parasti uzturas vietās, kur pieejama barības bāze, piemē…