Vējš 2.57 m/s
Kā man ziņo mani aģenti,tad vairākos uzņēmumos Ventspilī un novadā, tiek rupji pārkāptas strādājošo tiesības uz normāliem darba apstākļiem.
Un proti,šiš pēdejās nedēļas pie mums pieturas ļoti,ļti karsts laiks,daudzos uzņēmumos cilvēkiem jāstrādā sintētiska auduma abģērbos un kājās jānēsā smagi darba apavi.Un tas veicina gan viŗiešiem gan sievietēm,priekšlaicīgu neauglību un pat impotenci.
Arī darbs visu darba dienu zem klajas debes uz luaka strādājotkarstos laika apstākļos,pauaugstina risku saslimt ar sirds asinsvadu slimībām,iespējams pat iepriekš negaidīts infarksts .
Tad nu darba devēji ,kuri sēžat savos vēsajos kabinetos, vairāk padomājiet pa saviem strādniekiem,kuri jums gādāpeļņu.
Un darba inspekcijai vēl rūpīgāk pildīt savus pienākumus.
Skatos piedāvā darbu Nīderlandē palešu ražošanā ir kāds strādājis nav latviešu apmānīšana?
Es vairāk to nevaru izturēt! Ej pa pilsētu un visur elpo visi!
Lūdzu! Elpojiet vienreiz klusāk! Tas ir vājprāts kaut kāds!
Kad vienreiz beigs attiekties pret cilvēkiem kā pret lietām?Jums ir nauda tātad jums ir viss.Jums naudas nav tātad taisāties uz kapiem.???
Kam ienāca prātā basketbola laukumu taisīt pāris metru no dzīvojamās mājas logiem?????
vasaras laika brīžiem no 8 rīta sitieni ar bumbu pret asfaltu vai pret groza rāmi. Cauru dienu dažbrīd līdz 11 vakarā. Ne logu atvērt , jo uz vakarpusi galva no tādas darbības sāp. Ar tādu pašu rezultātu dzīvojamo māju var uzcelt basketbola laukuma vidū. Vai tad nebija gudrāki risinājumi basketbola laukuma izbūvei??? iedomājaties paši ka visu dienu pie loga bumbas sitieni , lamāšanas , bļaušana īpaša mūzika, kura saprotama tikai jauniešiem.
Es esmu par to ka jauniešiem tiek piedāvātas tādas sporta aktivitātes , bet ne jau uz citu cilvēku moku rēķina. Protams ,ka es nebiju uz uz to iedzīvotāju apspriedi par šo atpūtas laukumu, bet es jau necerēju ka projektētāji domā tikai par skaistumu, bet ne par VISU apkārtējo mājas iedzīvotāju labumu.
p.s laukums atrodas 9 māju rajona. Bet domāju ka tāda problēma skar arī citu basket-laukumu apkārtējos iedzīvotājus.
Jautājums būtu municipālai policijai par dārzā notiekošo;
ir zvanījuši cilvēki, bet līdz šim tur nevienu valstsvīru neesam redzējuši.. tad atliek publiski jautāt;
Ko dara šai konkrētā darzā; jo ne tur sēj, neko audzē izņemot dzeršanas , skaļas ķildas , kur var apgūt vēl nezināmus krievu valodas vārdus, ļoti daudzreiz tur klāt vēlās vakara stundās un dienās ir arī mazi bērni; kuri visu notiekošo redz, un ne tikai, jo dzirdami bērnu raudas , kliedzieni,
Ir novērots , ka tur ir kāds tirzniecības objekts; ko tirgo ? grūti pateikt, piebrauc ne visai lētas mašīnas notiek ātra roku apmaiņa (kur iespejams ir nauda un prece)..
Šās kompānijas uzvedība ir tiešām ļoti skaļa , necenzēti vārdi , draudi viens otram; dārzos vienam uzturēties ir baisi.
Šo lustes vietu atrast visai viegli; Siguldas un Talsu ielas gals , kur ved tālāk ceļš uz dārziem, un tā līdz pēdējai iebrauktuvei pa labi un otrā māja arī pa labi...
Varbūt kādreiz tur ieraudzīsim balto mašīnu ar zaļo svītru,
Kamu bisa hubungi WhatsApp 0813-6034-199 Atau 1500920. Jelaskan a…
Tips membatalkan pengajuan Lazbon, Langsung via Call Center Whats…
Panduan membatalkan pinjaman Easycash, Telepon Call Center Easyca…