Ventspils nākotne
Interesanti kāda ir mūsu pilsētas nākotne?Jaunie aizbrauc,vecie izmirst.Uzņēmumus taisām ciet,piem ostu.Ja tā tas turpināsies,mēs izmirsim...
Vējš 5.66 m/s
Vējš 5.66 m/s
Interesanti kāda ir mūsu pilsētas nākotne?Jaunie aizbrauc,vecie izmirst.Uzņēmumus taisām ciet,piem ostu.Ja tā tas turpināsies,mēs izmirsim...
Komentāri (24)
Ja sarīkosiet Ventspilī praidu, tad es no sava okeāna krasta palobēšu, lai ASV atceļ sankcijas!
Man vienalga,man ir šperrekls.
Ko tad tur apvērst?
Tā jau viss ir apvērsts -
apvērsums ir noticis -
pie varas divos galvenajos amatos ir ārzemnieki,
viens no tiem ar ASV pilsonību,
otrs , iespējams, ar Vācijas vai Izraēlas pilsonību, aktīvs sorosīts.
Nerunājot nemaz par t o sexminoritāti atkārtoti ārlietu ministra amatā, neskatoties, ka neko profesionālu tur viņš nav paveicis.
Pēdējais viņa opuss - i*iotiskā sajūsma par irāņa Suleimani slepkavību,
kas noliek zem sitiena latviešus.
Banku sektoru pilnībā pārņēmuši ārzemnieki - zviedri un amerikāņi.
Uttutjpr...
Saki pretenzijas Kariņa valdībai.Ārzemju latvieši,(.Kariņš,Levits un kangari,dir.a līdēji Bordāns, Jurašs Strīķe u.c. Latvijas pārdēvēji), panāca to, ka ventspilnieki (aborigēni) paliek bez iztikas līdzekļiem. Bankas sāks uzlikt soda sankcijas par kredītu % nomaksu. Uzskatu , ka tiek gatavots valsts apvērsums, bet kāds , to grūti pateikt.
Kāda nākotnē? VTO nemaksā algu....
Pienāks rītdiena, un Saule tik un tā ausīs !!!
Dzīve nevar atkarāties(atkarāties var lūpa, noplīsusi apkakle utt.).Bet ideja ir pareiza - neviens mūsu pašu vietā to labāku nedarīs. Cik paši iesaistīsimies, lai kas mainītos, tik arī būs.
Tad, kad mēs visi sapratīsim, ka mūsu dzīve atkarājas arī no mums, ne tikai no tiem, kas pie varas pilsētā un valstī, tad arī Ventspilī dzīve ies uz augšu.
Jūrmalai ,Liepājai ar ir sezonālas pilsētas, taču tur nezin kāpēc lietas katru gadu iet uz augšu .
un jūs marsis - vairāk lasiet gudras grāmatas,un atveriet acis platāk ... .
Vai tad to UHT ilgspēlējošo pienu neiegūst no plastmasas govīm?