Vējš 1.03 m/s
Tepat blakus portālā ir raksts par to, ka ar velobraucienu atklās jaunās ielas. Forši. Bet vai tas nozīmē, ka maijā nenotiks tradicionālais velobrauciens līdz ar tūrisma sezonas atklāšanu? Man domāt, arī to pasākumu vajadzētu saglabāt, tomēr maršruts no kalna cauri pilsētai ir garāks un interesantāks, tapat maija vidū vispār laiks siltāks un fīlings vasarīgāks.
Kād laik atpakaļ,es rakstej,ka 1.ģimnāzija direktorei P.Kopmanei pienāktos 3 zvaiģžņ ordens,Tagad man pareģojum ir piepildījšes.Pārsliņam būs ordens!Sveicen un daudz lab vēlējum!
Nē, protams, tautībai nav nozīmes, bet konkrēti šajā gadījuma.. tas tak ir ārprāts. Ej garām šīs durvīm, tās tiek rautas laukā un tu tieci apspļaudīts un nosaukts visādiem jaukiem krievu vārdiem, lai gan dzīvo klusāk par ūdeni, zemāk par zāli. Nevienam netraucēju dzīvot. bet šitā uzēdusies nevar saprast kāpēc uz mani. Laikam, tāpēc, ka blakus dzīvokļi. Uz citiem mesties ne veselība, ne stāvi atļauj.
Labdien! Vai jau ir izskanējusi informācija, kad pilsētā (un kur?) tiks novietoti lielie konteineri (lielgabarīta atkritumiem) ? Man šķiet, ka agrāk bija tieši uz Lieldienām, varbūt kļūdos. Paldies!
Kā ta tur īsti ar to braukšanu tajos apļos ir?
Nieka 500 tūkstoši,nieka 200 tūkstoši,nieka 100 tūkstoši. Aizdomās turamie vairs nav bīstami,un ir droši atbrīvojami,par minimālām "kapeikām".
Kamu bisa hubungi WhatsApp 0813-6034-199 Atau 1500920. Jelaskan a…
Tips membatalkan pengajuan Lazbon, Langsung via Call Center Whats…
Panduan membatalkan pinjaman Easycash, Telepon Call Center Easyca…