Vējš 2.57 m/s
Sveiki ne pirmo reizi sastopos ar situāciju, ka redzu prusakus citro veikalā (lidotāju ielā)
zemāk arī pievienoju foto
https://failiem.lv/u/uyu967hw#/view/6p6fasuz;zoom
Jautājums nebūs mans personīgs-tas ir samilzis vairākiem; un konkrēti tas ir par lapsām... jā, jā lapsām pilsētas nomalē Pārventā, konkrētāk Usmas ielas no 18 mājas uz abām pusēm, gar konteineriem redzamas , pazūd mājdzīvnieki (kaķi) citi sakosti.. Tāpat arī dārzos viņas brīvi dzīvojas, jo īpaši labajā pusē , kur atrodas dārzi Mauri, kas pieder Brīvostai, jo tā puse kā džungļi aizauguši , kā lai tur nedzīvo šie meža zvēri? vasarā arī čūskas manāmas..
Bet par to zemes izmantošanu tak maksā cilvēki , vai no tās naudas neatliek tāds mazumiņš kā iztīrīt ceļmalu uz dārziem? Otra pusceļa daļa tiek tīrīta, kas ir kooperatīva , gan ceļu greiderē, gan krūmus ceļmalas tīra.
Bet jautājums paliek par lapsām, kas dzīvojas pa dārziem un krūmiem?? Kā var zināt vai tās nav slimas? Kas ir atbildīgs par šiem meža zvēriem?
Labdien :)
Jautājums tiem, kuri ir bijuši (pēdējā laikā ) bankā kārtot kredītu dzivoklim!
Pati vēl neesmu bijusi uz banku, bet interese ir ļoti liela!
Kādiem ir jābūt ienākumiem, lai banka iedotu kredītu dzīvoklim?
Piemēram sieviete ar vienu bērnu, uz rokas 600€.
Būtu 2000€ pirmajai iemaksai. Nav sabojāta kredītvēsture, nav ņemti ātrie kredīti.Nav citu kredītu. Dzīvoklis interesētu 2istabas,cenā ap 10 000. Kaut vai Pārventā.Bez remonta.
Nav kāds kārtojis bankā kredītu? Man vispār būtu reāli dabūt kredītu?
Cienītā CP vai nevarētu izīrēt no Jums foto radaru,jo zb jau tie zemie lidotāji pārventā...
Debesīs labāki būs...
"Facebook" lietotājs *********** no Ventspils nācis klajā ar savu skaidrojumu. Viņš norāda, ka kādreiz ir diezgan ilgi nodzīvojis Āfrikā un no saskarsmes ar vietējiem labi zinot, ka afrikāņiem deja nav vienkārši deja mūsu izpratnē, bet reliģisks rituāls ar maģisku kontekstu.Svarīga daļa no reliģiskās pārliecības, kas tiek iekļauta rituālu saturā, ir mirušo pasaules iekļaušana reālajā dzīvē. Arī pieminētās dejas mūzika veidota uz senas Dienvidāfrikas bēru ceremonijas dziedājuma bāzes. .. Vai mums, latviešiem, vajadzētu izaicināt Likteni un pakļaut sevi afrikāņu rituālu dejām, kuru īsteno nozīmi pat neizprotam... Un kurā vairākas reizes tiek skandēts: "Neatstāj mani šeit! Manas vietas šeit nav..."?" tuvojoties veļu laikam, ..?Par ko dzied "Jerusalema"
Jeruzaleme ir manas mājas
Sargā mani
Nāc ar mani
Neatstāj mani šeit
Mana vieta nav šeit..
Mana valstība nav šeit
Aicinu vecākus un skolotājus, lūdzu, uzrunājiet tos skolniekus kuri dodas uz skolu ar velosipēdu. Kur ir aizsargķivere? Kur ir gaismas velosipēdam ,kur ir atstarojošā veste? Vai Jūs aizdomājieties par sekām?Lūk piemērs tam, ka tiesa attaisnoja autovadītāju (sk.komentāros)
Par expertu var kļūt jebkurš, kurš pa draugam iestūķēts attiecīga…
Devenēs zincik tādu īrnieku bez deklarācijas ir ....tur tūkstoši…
Jā starpcitu kā ar izīrētiem dzīvokļiem kur nav deklerēts neviens…