Vējš 2.57 m/s
Sveiki! Vai kāds varētu padalīties ar informāciju par melleņu cenu Ventspils tirgū 1/L ?
Cik ilgi tā cūcība turpināsies. Vai tiešām mēs nevaram ar tām cūkām cīnīties???!!! Atbrauciet pie bērnudārza Rūķītis iekšpagalmā Aleksandra ielas sētā apskatieties! Apsaimniekotāj attopies un uzliec kameras, tā kā to dara citās pašvaldībās!!! Tas ir vienīgais risinājums! Tās ir šausmas,kas darās šobrīd pie miskastēm Aleksandra ielas sētā! Un apsaimniekotājs pat nav ieinteresēts,lai risinātu šo samilzušo problēmu! Kāpēc man būtu jāstaigā pa citu izmestajiem sūdu papīriem un citiem draņķiem!!!!???
Labas dienas! Kā var atļaut pilsētas svētkus, ja plosās vīruss? Tas ir, lai ātrāk sāktos otrais vilnis un beigās visi maskās tupēs mājās, ja?
Izrādādās svētki šodien ne tikai pie mums, bet arī Berlīnē. Mēdiji klusē kā udeni mūtē sarijušies.... Vismaz LV totāls klusums. Vācijā miljons, nu tikai puse LV, Berlīnes ielās :D A jūs sēdiet, un viņķeļojiet vai kariņojiet....
ŠODIEN VENTAS BALSS -VEICA NELIELU APTAUJU -KO DOMĀJAT PA VIENDZIMUMA LAULĪBU.
ES UN VISI MANI DRAUGI ,PAZIŅAS UN RADI -ATBALSTĀM ŠĪS ATTIECĪBAS, JO JAU SEN GANDRĪZ VISĀ PASAULĒ -ŠIEM PĀRIEM IR ATĻAUTS ADOPTĒT BĒRNUS.
LATVIJA -KĀ PARASTI ILGI DOMĀS UN DISKUTĒS -SEKSA MUMS NAV -BET BĒRNI MUMS DZIMST VISIEM... .
Jautajumi municipalajiem policistiem, Arājam un ceļu policijai. Cik ilgi tiks atļauts pa Ventspils vienvirziena ielām ritenbraucejiem braukt pretejā virziena? Tas ir tapēc kad neviens nesoda. Ja es kļudos tad Arājs lai uzraksta cik sodi pēdejā mēnesa laikā ir uzlikti ritenbraucejiem Gālinciemā Dīķu un Augusta ielā kas brauc pret plūsmu un vel par kautko ir neapmierināti? Un pa Augusta ielu jau regulāri motocikli arī sākuši braukt pretejā virzienā. Kad tiks ieviesta kārtiba? Ja nebus atbilde tad jūs neesiet policija bet nodokļu naudas izšķerdētāji. Gaidam !!!
Untuk menghubungi Bank Sulselbar lewat WhatsApp, gunakan nomor re…