Par Lembergu no Delfiem
https://www.delfi.lv/news/national/politics/esot-izspiegoti-izmekletaji-mirusi-liecinieki-raidijums-par-lemberga-kriminallietas-aizkulisem.d?id=52972005
Vējš 4.63 m/s
https://www.delfi.lv/news/national/politics/esot-izspiegoti-izmekletaji-mirusi-liecinieki-raidijums-par-lemberga-kriminallietas-aizkulisem.d?id=52972005
Komentāri (34)
Tēvs un dēls -abi šeptējuši uz velna paraušanu, taisni briesmas.
to krustmateflorence
tev nav miljoni,ko maksāt
tamdēļ neesi brīvībā
saprāta brīvībā..
ja būs miljoni ko maksāt, tad viss būs brīvībā.
davoxs nav sudzetajs vins ir kas plesas velk man patik.
Ziniet ko,"DzelzceļMagoņmaizes" fani-
Lieciet mierā Ventspils sirmo vīru!
Viņš pats tiks galā ar savām kļūdām!
Sekosim līdzi savām kļūdām
Es,personīgi,esmu gatavs pasniegt viņam pretī savu roku!
Piemēram, J.Bespalova, kuru vienīgo no šiem cienu, gadījumā, sirdstrieka.
Cilvēks nevar satraukties un dabūt sirdstrieku, kad viņu aicina uz nopratināšanu?
Saistīties ar represīvajiem orgāniem nevienam nav patīkami.
Ja jau kko izmeklētu šo nāvju sakarā, tad veiktu ekshumācijas un meklētu galus tam visam, lai piesietu tās Lembergam.
Bet nekas par šādām izmeklēšanām un to rezultātiem nav dzirdēts.
Nomierinies, ir daudzi cilvēki kas tos nāves gadījumus atceras un izmeklēšanas " intereses" no izmeklētāju puses arī. Neviens pat necentās apstrīdēt ka tā nebūtu pašnāvība vai dabīgi devies nāvē. Un tagad runājot par parakstīšanu, cilvēki jau nezin kā šis vis beigsies un pamēģini tikai neparakstīties, tad būs jābēg no pilsētas simtiem km.
tikai atkal uzšūmeta bidlu domāšana- ja reiz ir mirušie, tad vainīgs Lembergs!
---
Vot, pateikšu - pie visām papildus nāvēm statistikā kopš karastāvokļa izsludināšanas ir vainīga Latvijas Republikas valdība un premjers pakariņš personīgi.
Medicīnas pakalpojumu nepieejamības un citu kovid terora aspektu dēļ!!!
Kur skatās prokurori,
kur ierosināti kriminālprocesi???
Uz priekšu!!!
kā meksikāņu seriālā.
Jā, mazais no Ventspils tiešām "vadīja"valsti,jeb pareizāk pie varas esošos, jo pats jau nav bijis ne ministrs , ne prezidents, pat ne visos sasaukumos Saeimas deputāts , bet Saeimas namā bija klātesošs kā likums, "regulēja" tautas "kalpus"ka nemetas.AL aizstāvji- nepalieciet smieklīgi, var jau saprast - maizes devējs jāaizstāv, bet vai tas atmaksāsies, diez zin.
Man neviens nav maizes devējs, pat valsts vairs nē, bet kamēr nav stājies spēkā notiesājošs spriedums, neviens nav vainīgs! Pat Nirnbergā nacistiskie kara noziedznieki tika tiesāti, un kā par brīnumu 3 tika attaisnoti kā nevainīgi!
Nu es atvainojos, ANITA! Viņš vismaz zina kas ir kas! Kariņš pat nezina kas ir viņš pats, jo te vēl nesen izteicās, citēju: "Un es došu vārdu... Tā, kas mums finanšu ministrs... Rinkēvičs, bet Rinkēvičs ir... komandējumā... Es nezinu kurš no... Un es esmu laikam Rinkēvičs..." Nu tas ir NORMĀLI!????
ATBILDE FRIDIM KA VARI APGALVOT KA TIE KAS AIZSTAV LEMBERGU BUTU NOZIEDZNIEKU LIDZDALIBNIEKI IESUDZESU TIESA PAR APVAINOSANU . NAKOSO REIZI TAD ZINASI KO MULDET .RIEBJAS TADI KA FRIDIS .DOMA KO RAKSTI.
Plēšas savaldi sūdzētāj!
Frīdis ir esošās valdības pārstāvis un demokrātījas kā tādas noliedzējs. Viņa ideālajā scenārijā visus, kas kaut ko labu kaut vai nodomā par Lembergu vai viņa paveiktajiem darbiem, tos vajag cietumā līdz ar viņu, lai pārējie varētu mierīgi turpināt valsts iznīcināšanu!