Vējš 2.57 m/s
Kas var pateikt patiesību par masku valkāšanu?
Ārsti saka vienu; valdība otru un baida un ne tikai baida, liek sodus...
Cilvēkus tracina un māna; BET KĀDA IR PATIESA ŠĪ KOVIT NORISE??
Izlasiet ko saka paši ārsti par masku valkāšanu; un spriediet loģiski..
https://www.facebook.com/apinispeteris/videos/829807317754364
https://www.facebook.com/100008408284454/videos/2612842089006042
bet izlasot lūdzu pārdomātus komentārus, nevis kā vienmēr lamas un muļķības; cienīsim vismaz viens otru un paši sevi...
Es ieeju veikalā uz pāris min. un man jau ir nekomfortabli ar masku. Maska svīst, elpošana ir apgrūtināta un neviens nav pierādījis, ka līdz! :) Es iedomājos kā ir, ja jāsēž diena visa! Marasms! :)
Savukārt maršrutu tīkla daļā “Ventspils”, pārvērtējot konkursa rezultātus, par uzvarētāju atzina apvienību SIA “Sabiedriskais autobuss” un AS “Nordeka”. Pirms tam par uzvarētāju tika atzīts pretendents AS “Talsu autotransports”.
Jau labu laiku māc šaubas par kovit tēmu.. un šodien lasot LETA publikāciju, tiešām liek aizdomāties, ko ar mums dara , kas pie varas-kur patiesība , kur meli????
(LETA) ;""“Šodien – maskas, rīt – vakcīnas, parīt – mikročipi.” Protestē pret sejas masku nēsāšanu, obligātu vakcināciju un “čipizāciju”
Un šī informācija jau labu laiku izskan šur tur; bez mazākā smaida saprotu, ka tā būs... bet par ko vēlas pārvērt mūs? Pilnīgai varas pakļautībai, atņemt cilvēka statusu?
KAS AIZ VISA TĀ STĀV????
Šorīt ziņās stāstija ka atsevišķās pilsētās maznodrošinātajiem būs iespēja saņemt maskas 30 gab. mēnesī vienreizējās, ja nemaldos Jelgavā, un vairākas reizes lietojamās citā skaitā kādā citā pilsētā. Nepiefiksēju, bet tika nosauktas kādas 3-4 pilsētas. Nez, mūsu pilsētā maznodrošinātiem arī būs šāda iespēja?
Eu kas Ventspils tv galīgi ciet aizgājuši??? Kapēc ReTv kanālā raidījums Skats no Ventspils ir tikai Krieviski???? Jūs normāli esat?? Tas taču kronis visam ar to krievu valodu pat ventspils ziņas vairs latviski nevar paskatīties!!!!!!
Untuk menghubungi Bank Sulselbar lewat WhatsApp, gunakan nomor re…