Vējš 1.03 m/s
MANA DRAUDZENE DRAISKULE-SAPAZINĀS AR KĀDU VIETĒJO BŪVUZŅĒMĒJU -UZ ŠOSEJAS-RĪGA-VENTSPILS-NABADZIŅAM DEGVIELA-PIETRŪKA-LAI MĀJĀS-TIKTU UZ VENTSPILI.
MANA DRAUDZENE VIENMĒR VISUS ŽĒLO-JO ĪPAŠI PIEVILCĪGUS VĪRIEŠUS.
IZVEIDOJĀS ROMĀNS-SĀKUMĀ MĪĻI VĀRDI-TAD ARĪ SEKSS -UN TAD SĀKA NAUDU PRASĪT-IT KĀ SAVAM AUTO.
BEIGĀS IZRĀDIJĀS PRECĒTS UN VĒL BĒRNS VIŅAM.
TĀPĒC MEITENES NESKATIET VĪRU PĒC CEPURES-VAR IZRĀDĪTIES BEIGĀS(alfons)
https://www.tvnet.lv/7206763/ventspils-peldbaseina-noslikusa-zena-vecakiem-draud-cietumsods-par-sanemtas-kompensacijas-nedeklaresanu
Latvija ir taisnīga zeme, kurā visi vainīgie saņem pēc nopelniem, kaut vai nekāds kaitējums nepastāv.
Man ir tāds,kā jautājums:
kurš no jums, komentāru auklētājiem,esiet
reāli sēdējis Rīgas centrālcietumā?
Vēlos pateikt ka mūsu pašiņi ir baigie malači, valkā maskas braukājot un ir kārtība uz ielām. Nevis taka ceļu policijas klauni maskas nelieto un tēlo varenos un piekasās pārejiem par viņu nelietošanu.
Sveiki Ventiņi. Ventspilī liela problēma ir narkomāni un narkotiku izplatītāji, policija vai nu nevar, vai negrib vert ciet šīs "iestādes", bet mēs būsim optimisti, un cerēsim, ka vnk nezin par " točku" eksistenci. Tapēc piedāvāju jums atvieglot policistu darbu, un publicēt šeit "točku" adreses.
no 2.marta visiem daugavpils iedzīvotājiem nav jākopj pieguļošā teritorija.nu vēl viena pilsēta ir parūpējusies par saviem iedzīvotājiem.nu mani ..mīļie ventiņi.. palūkosimies kā mūsu pašvaldība parūpēsies par mums? apmēram tā.
Tieši tā, sevišķi pirms šiem "svētkiem"! Bet vēl nekas nav nokav…
Arī nesaprotu šo kavēšanos. Septembris jau galā, bet no kartēm ne…
Pašvaldības policija, patrulējot pilsētu, drīkst taču iekraut iek…
Degviela ir sagādāta. Šodien vīru bari jau no rīta pulcējas galīg…