Vējš 9.26 m/s
kā man ziņo mani agēnti, tad bēdu lietas notiek atkal slavenajā Kurekssā.
Firma iegādājusies pa miljoniem ļoti dārgu tehniku, bet strādnieki, ir kaut ko salauzuši no tās.
Skāde liela, tagad daļai Kurekss puišu izrakstīta ceļazīme uz visiem laikiem.
Jaunais priekšnieks Raimonds ,esot ļoti bargs vadītājs,tādēļ bez lielas strādnieku atlaišana, nu atkal neiztikt.
Redz kā ir, ka neprot miljonus pareizā virzienā novirzīt.
Man ļoti jūs žēl Kurekss puiši, pat ļoti.
Kas tad tā ir par preses konferenci, kurā nepiedalās neviens īsts žurnālists? Aizkadra mertena un mirvis ir žurnālisti? Kāpēc vispār viņi neviens nestādas priekšā un nerādās kamerās?
Kas tur sestdien pie tās egles notika!? Nopietni bija tā, ka tūkstotis ap egli grūstījās!? Ikdienā liekas, ka Ventspilnieki diez gan apzinīgi uz šiem ierobežojumiem, bet klausoties radio radās sajūta, ka visi traki palikuši dēļ tās pandēmijas!!!
Sveicu ar otro adventi! Otrā advente ir par izlīgšanu un piedošanu, es piedodu visiem, kas šogad izturējās bezatbildīgi pret ierobežojumiem savas augstprātības dēļ! Aicinu padomāt pie svecītes par savu uzvedību, neuzticību valstij un medicīnas personālam, kas sviedros rūpējas par saslimušo cilvēku dzīvību un veselību.
Atcerēsimies, ka līdz 11. janvārim ir jāturpina ievērot drošības pasākumi un ierobežojumi. Svētki šogad būs jāsvin vienas mājsaimniecības ietvaros, iedrošinu arī apmeklēt vientuļos cilvēkus ievērojot ievērojot 2+2 principu.
Gaišu svētku periodu!
Saistībā ar rakstu par to, ka FK Ventspils varētu nākties meklēt jaunu prezidentu un iespējams īpašniekus.
Vai izdosies tos atrast?
Un globālais jautājums ir - vai Ventspilī arī turpmāk būs profesionālais futbols? Piramīda, kuras virsotnē būtu neamatieru komanda?
Vai klubu varētu pārņemt tie, kuri kritizēja (daži - maigākā formā, citi - nepārvaramā opozīcijā) Šišhanovu, - J.Žigajevs, N.Dišlovs, G.Šenfelds, J.Vaiktus, A.Jefimovs, A.Čikiņovs, P.Neimanis?
Domājams, ka Šišhanovam klubs tomēr būs jāpamet. Jautājums nav par viņu, bet gan par futbolu pilsētā.
Skaidrs ir viens: vietējās ostas saikne ar vietējo futbolu laikam paliks pagātnē.
https://www.facebook.com/ilva.zeltina/videos/3591112217618558
priekš krieviem tur viss ir skaisti
Vai pašvaldībai mēnesi ir jāsniedz atbilde?
Grauzēji parasti uzturas vietās, kur pieejama barības bāze, piemē…