-8 °C

Vējš 4.12 m/s

Svētdiena, 8. februāris
Aldona, Česlavs
Allažu Kārlis
Atklāta vēstule Gundegai Mertenai

Labdien,

skatos, ka šajās dienās laikraksta "Ventas Balss" Tribīnē uzstājas kaut kāds cietumnieks Aivars L.
Kad sāksiet pilsētas laikrakstā publicēt slepkavu un izvarotāju vēstules?
Nav pat tālu jāmeklē- lūdzu, publicējiet mana vienaudža Artūra Brieža slepkavības lietā iesaistīto cilvēku sakāmo!
Artūrs pats, diemžēl, izteikties vairs nevar, bet domāju, ka Ansis I., Lins S. un citi gan varētu daudz ko pastāstīt. Lūdzu, Mertenas kundze, publicējiet arī viņu vēstules- nešaubos, ka ventspilniekiem būs interesanti palasīt!

Ko teiksiet?
Kārlis Immers

Views
1510
29.03.2021, 10:19
I
I
id1466
Lomu un pienākumu sadale mūsdienu ģimenē un tās organizācija.

Sveicināti, foruma lasītāji!
Liepājas Universitātes studiju programmas "Sociālais darbinieks" 2.kursa studenti studija kursa "Ģimenes socioloģija" ietvaros ir izstrādājuši aptauju ar mērķi noskaidrot kāda ir lomu un pienākumu sadale mūsdienu ģimenēs un tās organizācija.
Būsim patiesi pateicīgi, ja aizpildīsiet anketu. Anketas aizpildīšana aizņems līdz 10 minūtēm Jūsu laika. Tā ir anonīma un dati tiks izmantoti apkopotā veidā. Paldies!
https://www.visidati.lv/aptauja/1712156230/

Views
280
28.03.2021, 17:25
A
A
Arvīdsss
Top apsardze

Labvakar! Vēlētos pastāstīt par atgadījumu, kas šodien notika Top veikalā lidotāju ielā. Mans dēls sodien pirms futbola trenina iegriezas saja veikala, lai nopirktu padzerties, aizejot aiz kasem vinu aiztureja apsardze L. I. panemot manu delu aiz apkakles un sakot, ka vins vakar veikala esot nozadzis bulcinu un sulu uz ko dels atbildeja, ka neesot neko nemis. Apsardze teixa, ka esot pa kameram visu piefiksejusi. Dels sabijies pat3icis, ka vinam ir trenini uz ko apsardze pateica, tev galigi "pofig" ko es tev saku vai tev svarīgāki ir treniņi? Beigas delu palaidusi pasakot, ka aiziesot uz treniniem, ka zinosot trenerim. Aizjeot uz treniniem treneris apjautajas kas un ka noticis beigas pats aizbrauca uz veikalu noskaidroja noskatoties ierakstus, ka nekas tads nav noticis, apsardzes atbilde bija "vai varbut parskatijos". VAI TIESAM SADI CILVEKI VAR STRADAT VEIKALA? VAI VARBUT LAIKS IEGADATIES BRILLES,JA GRIEZTOS POLICIJA VINAI DRAUDETU ATLAISANA NO DARBA UN VEL ADMINISTRATIVAIS SODS.

Views
879
26.03.2021, 18:18
E. Binders-Čoders
Atklāšu JKP melus

Mana vecmāmiņa saka, ka atkal tieku šeit pieminēts – jātaisa profils, neko darīt :)
Vispirms teikšu paldies manai komandai, ka viņi ir aktīvi un pauž savu nostāju, iestājas par saviem kolēģiem. Paldies arī Pēterim Neimanim, kurš pauž atbalstu – novērtēju.

Raksta “JKP meli?” autoram Pēterim V, – cik saprotu, “divdesmitgadnieks, kuram pilns internets ar nekonservatīvām lietām” esmu es. Tas, ka A.Lembergs ir lielākais atjaunotās Latvijas blēdis ir ļoti konservatīvs viedoklis, kas mājo teju katrā ventspilnieka viesistabā. Šogad beidzot šiem ventspilniekiem būs iespēja savu viedokli arī materializēt un pārnest uz vēlēšanu urnām, jo tagad visus par “šakāļa Meroni vai sorosīta atbalstītajiem” saukt nebūs vairs tik parocīgi - esam un būsim vairāk nekā ierasts. Ja nu tomēr tā nekonservatīvā lieta ir tā, ka savā ikdienā neizmantoju un nelietoju dzīvnieku produktus, tad tam, atvainojiet, nav pilnīgi nekāda sakara ar to cik esmu konservatīvs esmu, bet gan ar to, ka man rūp dzīvnieki.

Views
924
26.03.2021, 15:13
Arnis Junge
Vai tas ir tiesiskums!???

Latvijas Zvērinātu advokātu padome ir sākusi pārbaudi par zvērinātu advokātu biroja "Wall" reklāmas atbilstību Ētikas kodeksa prasībām. Advokātu biroja mājaslapā kā viens no partneriem ir norādīts tieslietu ministrs Jānis Bordāns (JKP), kurš savu darbību birojā esot pārtraucis 2018.gadā. TV3 raidījums "Nekā personīga" ziņoja, ka laikā, kad zvērināta advokāta Bordāna vadītā Jaunā konservatīvā partija (JKP) 2018.gadā iekļuva Saeimā, viņš advokāta darbību apturēja, BET viņa biroja mājaslapā šī informācija divu gadu laikā tā arī nav parādījusies. Bordāns joprojām norādīts kā partneris ar Ministru prezidenta biedra un tieslietu ministra amatu aprakstā. TURKLĀT savā aprakstā birojs klientiem sola priekšrocības, ko dod lietu risināšana valstiskā līmenī.

Nu kā var būt runa par tiesiskumu mūsu valstī, ja pat tieslietu ministrs tam visam brutāli uzspļauj!!!???

Views
477
24.03.2021, 11:19
Blogs
Karantīnas ievērošana

Vai kāds var pateikt- ja ir iebraucējs ieradies lv un jāievēro pašizolācija min 10d un vienā mājsaimniecībā dzīvo ar citiem ģimenes locekliem kas strādā pašvaldības iestādē VAI VISIEM IR JĀIEVĒRO PAŠIZOLĀCIJA VAI TIKAI IEBRAUCĒJAM?

Views
1185
23.03.2021, 16:24
Pēdējās komentētās

Kamu bisa menghubungi layanan Live Chat via WA/ +628131544551 ata…

Pirms 4 minūtēm

Cara Membatalkan P𝗶njaman AdaKami Kamu bisa menghubungi layanan L…

Pirms 16 minūtēm

Cara Menghubungi CS KrediOne: Hubungi call center resmi KrediOne …

Pirms 27 minūtēm