Vējš 4.63 m/s
Lasu vairākus gadus,ka latviešu tautas dzimstības koeficents iet uz leju.Bet ko tad jūs gaidījāt ko?Ar 11.38€pabalstu mēn.Jūs jokojat?Nezinot kas būs rīt,būs darbs vai nebūs?Cep tik bērnus augšā,lai tik vairotos tautas iedzīvotāji?Tik tiešām?Lai iedotu bērnam normālu dzīvi nepietiek ar:
1.skolu 12 kl.
2.Darba mīlestību.
3.humpalu apğērbu.
Kāda nākotne tam visam?
Lai bērns sūri grūti vergotu bagātniekiem par vēdera tiesu?Jūs ko,tovo?
Grib lai tie kuri dzīvo ārzemēs,brauktu uz dzimteni? Ko viņi šei darīs?Sprāgs badā?Ies soc.dien.lūgs pabalstus?
Kurš atteiksies no pārtikušas dzīves ar nākotni,pret dzīvi,kurā nezina vai rīt būs ko ēst.Nu es neko nesaku vis jau ir ok.Nu nodrošiniet cilvēkiem normālu darba samaksu450 € nedēlā.Bērnu pabalstus no500 līdz 700 euro katru mēnesi,katram bērnam.
Nodrošiniet katram pensionāram min.pensiju 1000€.
Jūs teiksiet ka esmu debīls,jucis.
Bet tas viss ir vecajā Eiropā,esmu tur bijis,redzējis,zinu ko runāju.Kurš no tā visa brauks mājās ko,kurš?
Vakar Bruno Jurševics savā FB kontā solīja, ka viņš un viņa sieva vairs nekomunicēs Ventas Balss forumā,
Citāts: "Līdz ar minēto vēlējos savā un Anželikas vārdā pasacīt, ka savu nosacīto "eksperimentu" beidzam un portālu turpmāk savu domu un viedokļu paušanai neizmantosim. " https://www.facebook.com/bruno.jursevics/posts/3691466274315020
Bet re dažas stundas atpakaļ - The Andželika is back !
https://www.ventasbalss.lv/forums/pilseta/4410
Pat tik vienkāršu solījumu grūti turēt!
Pirms balso apdomājies !
Jūs rakstījāt kā cilvēki dzīvo Āfrikā.Vai tad mēe esam iestājušies Āfrikas Savienībā?Kāda šeit salīdzināšanu ar āfriku?Kapēc neviens nesalīdzina,kā dzīvo:
vācijā
Austrijā
Beļğijā
Nīderlandē
Luksemburgā
Polijā
Bet salīdzinām ar trešajām,neattīstām pasaules valstīm????????
Dīvāni ,Junge izteicās,ka katram maksā par atbildības pakāpi.Nu nezinu gan vai pastniekam nav nekādas atbildības.Tā var domāt vai nu deģenerācs,vai nu stulbenis.Kā jums liekās mīļie tautieši, nēsāt naudu,pensijas naudu,bez apsardzes,tā nav atbildība?Vai tiešām var būt tik glupi cilvēki,kuri var domāt,Pastnieks jau nes avīzes,un vēstules,kas tur liels?Paši esat kaut ko tādu mēģinājuši.Man gribētos,Jūs Arnis Junge,kaut vienu dienu palaist pastnieka darbā,un pēc tam Jums pajautāt,nu esat ar tādu atalgojumu,pa šādu darbu apmierināts?Varu piebilst,esmu 4gadus strādājis pastnieka darbu,es zinu par ko es runāju.Nest lielās naudas,karot ar cilvēku stulbumu-par vaļā palaistiem sunīšiem,kuri it kā nekožot.Interesanti vai tas suns kurš nekožot,pats suns arī to zina,kā tas nekož.Tas nekas ka pastnieks esot uz ielas suņiem ir gaļas gabals.Bet pastniekam jau atbildība nekāda,un tāpēc samaksa tāda,vai ne?Idioti.
Daudzi, acīmredzot nemaz laikam neizprot jēgu,ko nozīmē attīstība.Tas nenozīmē smukas puķu dobes,glīti nopļauta mauriņš.Tas galīgi nenozīmē smukas tīras ielas.Ar to cilvēki nebūs paēduši, bērnus ar to neizskolosi.Kapēc nav pilsētā darbavietu,kur izņemot direktoram , menedžerim,būtu vieta kur varētu strādāt arī parastā pelēkā tauta.Jo esot darbam,būs ienākumi,Dzims bērni.Bez darba bērnu nebūs un nebūs arī nākotnes.Un atcerēties,tā kā bija 50tajos,70tajos,tā nekad vairs nebūs,jo ir mainījušās prioritātes.Bet daudzi to vai nu nevar,vai arī negrib, nemāk saprast.
Liels lūgums aizpildīt aptauju par stresu! Aptauja nav sarežģīta un ir anonīma! Pēc statistikas sievietes ir vairāk aktīvas aptauju aizpildīšanā, bet ļoti svarīgs ir arī VĪRIEŠU viedoklis! Paldies! www.visidati.lv/aptauja/1730964568/
untuk pembatalan di Kredit Pintar Yang Sudah Cair, nasabah bisa m…
untuk pembatalan di Rupiah Cepat Yang Sudah Cair, nasabah bisa me…
untuk pembatalan di FinPlus Yang Sudah Cair, nasabah bisa menghub…