Vējš 3.6 m/s
paskaidrojiet man lūdzu kā tas var būt ispējams.Lai aizzietu pie speciālista ir jāgaida mēnešiem rindā.Kamēr cilvēks sagaida savu rindu,viņš jau varbūt ir nomiris.Kas tie pa murgiem?
PSRS laikos cilvēku bija daudz vairāk,bet jāpierakstās nebija.
Tagad cilvēku mazāk,bet jāpierakstās.Un jāgaida?
Kas tad speciālists pieņem vienu cilvēku nedēļá,mēnesī.???
Nu cik var ēsties un cik var graust viens otru.Nu kā Jūs varat to velns parāvis nesaprast.Ka visi 100 procentāli vienādi nedomās.
Nu nekad tā nebūs:
Ir covid19 oooojā ir ir ir
Ir jānēsā maskas oooojā labi,pļurks un deguna virsū(automātiski,liek-dara).
Ir jāpotējās oooojā pļurks aizskrēja(ja liek- tad jāiet)
Priekšnieks var izbļauties,izlamāt tevi,bet Tu neko neiebildīsi,jo viņš taču ir priekšnieks.
Un galvenais Visi kas tā nedomā,neuzskata:
ir
1.Debīliķi,
2.Idioti,
3.Stulbeņi,
4.Muļķi.
5.utt.
Vai ne gudrā tauta?
Cik var grausties,ēsties,Jums tas nav jau piegriezies?????
Daudzi cik es noprotu nemaz nesaprot,ka kapitālisms dalās.
Latvijā,kas notiek,visi visu rauš savā virzienā,un galvenais,lai tikai paš būtu labi bet par visu citu un par rītdienu ir poh**.Nodokļus nemaksā,likumus apiet,darot to visu ko mūsu sabiedrība uzskata par realitāti.
Nāksies man Jūs apbēdināt,šo visu sauc par pūstošo kapitālismu.Tā ir pārreja uz īsto kapitālismu.Un tā var ilgt līdz pat 100 gadiem.
Īstajā kapitālismā, galvenais ir protams nauda.Bet tur nav tādas saprašanas ,visatļautība, nesodāmības princips.Tur baidās ņemt kukuļus,strādā likumam,nevis kabatai,strādā valstij,neviss sev.
Un man ir jāabēdina šādi ir vecajā Eiropā.
Ir facebookā informācija ka vakar vakarā Pionieru ielā suns garām ejot ar saimnieci uzklupis virsū bērnam iekožot ciskā kas bijis pie rokas mammai ....
Tagad man personīgi jautājums Valsts policijai un visām atbildīgām amatpersonām- SUŅI VAI VISPAR DRĪKST ATRASTIES neatkarīgi no lieluma UZ IELAS BEZ UZPRŅIEM KUR ATRODAS CILVĒKI UN BĒRNI?!Vai tagad ejot pa ielu ikvienam butu jāizīlē pretīm nākošais suns uzklubs virsū vai nē......Tas nav NORMĀLI ka suņu saimnieki bez uzpurņiem apdraud citus cilvēkus un bērnus !
Labdien!
Man interesē, vai kādam ir pieredze ar to, cik pretimnākoši ir bērnudārzi Ventspilī, ja bērnam ir augu valsts vai veģetārs uzturs. Kuros dārziņos ir pretimnākošāki uztura ziņā?
Labdien gribētu gan zināt kā garšo bietes vai sīpolu burciņa pa 8 eur. un vai par daudzam lietam tiešām ir jāmaksā tāda nauda .Prātā nāk teiciens no filmas PAR TĀDU NAUDU JAU AUNU VAR NOPIRKT!!!
Cara Membatalkan Shopee pinjam pembatalan Spinjam,hubungi layanan…
Berikut Cara Membatalkan Pinjaman Lazbon Lazada menghubungi layan…
Berikut Cara Membatalkan Pengajuan Pinjaman Kredit Pintar bisa me…