-9 °C

Vējš 3.6 m/s

Svētdiena, 8. februāris
Aldona, Česlavs
Baronkungs
Gadalaiki

Vasara,tātad normāli silta,reizēm karsta, normāli ja uznāk tā riktīgi lietus gāzes,un pēc tam ir atkal normāli silts,tik silts lai pie jūras nebūtu jāstāv kurtkās un jādrebinājās,kā nekā vasara.
Ziema,tātad sniegs un riktīgi auksts, sniegs tā vidēji uz 70 cm.
Un sals -10 un uz augšu.
Un ne jau tādus murgus lasīt mēdijos ka novembrī uzsniegot sniegam dienesti tam nav gatavi.Aļo, sniegs no oktobra beigām līdz aprīļa sākumam,ir normāli,tā nav nekāda pastardiena.Un tam vienmēr jābūt gataviem gada no gada.
Nu aplejiet mani ar sūdiem,ka es nedomāju pareizi.

Views
150
17.06.2021, 21:03
I
I
Ivarsjura
Kristīni Lembergu par mēru!

Nu ko, cienījamie vēlētāji, tūlīt, tūlīt Ventspils domi sāks vadīt rīdziniece K. Lemberga. Mukāt, mukāt no rīdziniekiem, kuri izšķērdēs pilsētas budžetu, un lauvienei rīdziniecei tieši rīklē. :):):)
Viens gads un kase būs tukša! Varat droši teikt lielu paldies lielajiem bļāvējiem un pilsētas kangariem, zāles uzraugam Meļgalvim un Pļeņičiem:):):)
Aptina Jūs visus ap pirkstu:):):)

Views
3112
16.06.2021, 14:34
Baronkungs
Martai P

Tu esi vai nu debīla vai nu arī muļķe,ja nesaproti kā tiek aprēķinātas vidējās pensijas.Kā to dara?
Piemēram.
1.Ja man ir 5 āboli,bet jums nav ābolu vispār tad vidējais rādītājs ir ka mums abiem ir 2,5 ābolu,tas nekas ka jums reāli nav, vidējais jau ir.
2.Ja 2 sievietes ir staigules,bet viena ir godīga,tad pēc vidējā rādītāja viņas visas ir staigules.
Nu kā to bļin var nesaprast,vai tiešām var būt tik debīli?

Views
1545
14.06.2021, 19:33
pareizais
Kur paliek cilvēka brīvā izvēle???

"Vakcinētiem cilvēkiem būs daudz brīvāka un vieglāka dzīve nekā nevakcinētiem cilvēkiem."... tā šorīt Kariņš..
Vai vēl par maz sāk naidot cilvēkus un dalīt-gaišie un tumšie???
katram ir brīva izvēle par vakcināciju; kāpēc varmācīgi jāuzspiež? Ja visur saka , ka tieši vakcinētais ir bīstamāks, kas var tevi aplipināt ar vīrusu un ari pats būt slims.. kad šie murgi beigsies?
Darba devējs nedrīkst likumiski nevienu piespiest vakcinēties un arī atlaist no darbā , kā jau šur tur baida...
Vakar intervēja infektologu ar lielu stāžu , kas pēta laboratorijā vakcīnas- saka , ka vajag vismaz 3 gadu pētījumu par drošu vakcīnu... mums kautko uzražo un per iekšā.. kāpēc nerāda patieso statisku ar pēcvakcīnu problēmām un arī mirušos no trombiem???

Views
1288
13.06.2021, 14:11
Baronkungs
Fascinējums

Mani fascinē Ventspilnieku domu gājiens
Daudzi pat rok zemi ar nagiem ragiem mēģinādami pierādīt,ka viss to ko rāda,stāsta paTV ,pa radio,tas viss ir pareizi un tā tam ir jābūt.Domāju par covid 19.

Bet viss cits ir dezinformācija.
Tas ir tas pats kā kristietis bļauj lopu modē ka ir Jēzus,bet musulmaņi,ka ir Muhameds.Kur ir neapgāžami pierādījumi???

Kur ir neapgāžami pierādījumi,ka vakcīnas labas,ka ir covid,teikt var daudz ko.

Es ticu tikai tam ko redzu klātesot,un aptaustot.

Views
255
12.06.2021, 11:25
Eeeeeeeeee
Vāks, bet ne poda!

"Ar digitālo Covid-19 sertifikātu būs pieejamas kafejnīcu iekštelpas."

Kāds sakars, ja esmu vesels un man viss ok, tad nafigam es nevaru iet uz kafūzi! Jej bogu!

Views
470
11.06.2021, 19:03
Pēdējās komentētās

Cara Membatalkan Shopee pinjam pembatalan Spinjam,hubungi layanan…

Pirms 6 minūtēm

Berikut Cara Membatalkan Pinjaman Lazbon Lazada menghubungi layan…

Pirms 34 minūtēm

Berikut Cara Membatalkan Pengajuan Pinjaman Kredit Pintar bisa me…

Pirms 47 minūtēm