Vējš 4.63 m/s
Vai taisnība, ka Daces Vašukas īpašumā ir nelikumīgi būvēts viesu nams, kuram nav ne izņemta būvatļauja, ne tas nodots ekspluatācijā, ne tiek maksāti nodokļi - attiecīgi, tiek veikta nelikumīga uzņēmējdarbība un apkrāpti nodokļu maksātāji?
Nu paskatìjos TV 24 debates,nu traki.
Par ko lai balso?
Kristovskis grib prihvatizet visus pašvaldibas uzñèmumus,kas ir visu ventspilnieku ipašums.
Attistibai par lideris Çeporjus ziedo partijai pari par 100 000 eiro,drosi ka gribes tos dabut atpakaĺ no pašvaldibas maka.Vai ari tà ir ostas oligarhu nauda.
NA grib visu latviski,it kà citas tautibas Ventspili nebutu.
Lun Ventspilij ir tikai 1pareizais Lemberga viedoklis,bet lietderigai pašvaldibas naudas terešanai iepirkumos viñi neseko lidz.Saskaña ir par daudz prokremliska.
JKP spice nemaz nav tiesiska un uzmet savus ministrus.
Lasu ziņu, ka Rēzeknē uzcelts Ventspils jaunais peldbaseins, un man tāds jautājums gan Kristovskim, Landmaņiem un Kornai, gan arī pārējiem solītājiem no citām partijām- a kad VENTSPILĪ būs Ventspils jaunais peldbaseins?! Kad ventspilniekiem būs iespēja trenēties un uzlabot savu veselību normālā 50m peldbaseinā!? Kad nebūs jādrūzmējas ar vēl 7 cilvēkiem vienā celiņā?
He Meroni šokolādes bizness neaizgāja , tagad Bordāns savējiem liek Ventspilī dalīt ! Banāni laikam bija beigušiem . Nu beidziet Ventspilniekus par mērkaķiem turēt, ar banānu jau nenopirksi!
Šodien eju gar Swedbanku un vien māmuļ ar rateļiem man uzsauc "Pī, Pī" !
Es saku, ka rūms i daudz, ko taurē kā Tālavā?! Šī sak, ka viņ i māmuļ un darīs ko grib! :(
Vai kāds lūdzu varētu pateikt kur Ventspilī var salabot tumbiņai ligzdu?
Cara Membatalkan Transaksi P𝗶njaman (Finplus) Kamu bisa menghubun…
Kamu bisa menghubungi layanan Live Chat via WA((+62813=1544=551))…
Es arī to nesaprotu. Vakar man liekas tur bija uztaisīta īsta nau…