-9 °C

Vējš 4.63 m/s

Svētdiena, 8. februāris
Aldona, Česlavs
P
P
Pēdējais mohikānis
Daces Vašukas nelikumības

Vai taisnība, ka Daces Vašukas īpašumā ir nelikumīgi būvēts viesu nams, kuram nav ne izņemta būvatļauja, ne tas nodots ekspluatācijā, ne tiek maksāti nodokļi - attiecīgi, tiek veikta nelikumīga uzņēmējdarbība un apkrāpti nodokļu maksātāji?

Views
1798
05.06.2021, 21:38
Pipars
Atņèma baseinu,atņems ari pārejo ventspilnieku kopīpašumu.

Nu paskatìjos TV 24 debates,nu traki.
Par ko lai balso?
Kristovskis grib prihvatizet visus pašvaldibas uzñèmumus,kas ir visu ventspilnieku ipašums.
Attistibai par lideris Çeporjus ziedo partijai pari par 100 000 eiro,drosi ka gribes tos dabut atpakaĺ no pašvaldibas maka.Vai ari tà ir ostas oligarhu nauda.
NA grib visu latviski,it kà citas tautibas Ventspili nebutu.
Lun Ventspilij ir tikai 1pareizais Lemberga viedoklis,bet lietderigai pašvaldibas naudas terešanai iepirkumos viñi neseko lidz.Saskaña ir par daudz prokremliska.
JKP spice nemaz nav tiesiska un uzmet savus ministrus.

Views
468
05.06.2021, 19:49
_
_
_Ģirts_
Baseins!? KAD?

Lasu ziņu, ka Rēzeknē uzcelts Ventspils jaunais peldbaseins, un man tāds jautājums gan Kristovskim, Landmaņiem un Kornai, gan arī pārējiem solītājiem no citām partijām- a kad VENTSPILĪ būs Ventspils jaunais peldbaseins?! Kad ventspilniekiem būs iespēja trenēties un uzlabot savu veselību normālā 50m peldbaseinā!? Kad nebūs jādrūzmējas ar vēl 7 cilvēkiem vienā celiņā?

Views
1043
05.06.2021, 09:15
Viktors Torpēda
Meroni iepircis šokolādi lielos daudzumos

He Meroni šokolādes bizness neaizgāja , tagad Bordāns savējiem liek Ventspilī dalīt ! Banāni laikam bija beigušiem . Nu beidziet Ventspilniekus par mērkaķiem turēt, ar banānu jau nenopirksi!

Views
1302
04.06.2021, 15:06
Eeeeeeeeee
Vājprāts!

Šodien eju gar Swedbanku un vien māmuļ ar rateļiem man uzsauc "Pī, Pī" !
Es saku, ka rūms i daudz, ko taurē kā Tālavā?! Šī sak, ka viņ i māmuļ un darīs ko grib! :(

Views
970
04.06.2021, 09:10
Jurjons
remonts

Vai kāds lūdzu varētu pateikt kur Ventspilī var salabot tumbiņai ligzdu?

Views
178
03.06.2021, 19:13
Pēdējās komentētās

Cara Membatalkan Transaksi P𝗶njaman (Finplus) Kamu bisa menghubun…

Pirms 9 minūtēm

Kamu bisa menghubungi layanan Live Chat via WA((+62813=1544=551))…

Pirms 12 minūtēm

Es arī to nesaprotu. Vakar man liekas tur bija uztaisīta īsta nau…

Pirms 14 minūtēm