Tēva diena!
Vai Jūs svinat tēva dienu? Manuprāt tēva diena nav tik populāra, kā māmiņu diena.. Tomēr aicinu sveikt arī tēvus! Priecīgus tuvojošos svētkus!
Vējš 4.12 m/s
Vai Jūs svinat tēva dienu? Manuprāt tēva diena nav tik populāra, kā māmiņu diena.. Tomēr aicinu sveikt arī tēvus! Priecīgus tuvojošos svētkus!
Komentāri (41)
Nelaupu vis, bērniem arī vajag laiku ar sevi.
Tad, tāpat ar Māšu dienu..kuras pelnījušas.
Kurzemniek, neataisnojies un man pret tevi prersonīgi nav neķā bet doma bija savādāka? TEVA diena dienu var svinēt TĒVI , kas to ir pelījuši.
Kurzemniek, vai sēžot te netā tu nelaupi saviem bērniem laiku uzmanībai?
Laila Ābola, ko līdzīgu jau teicu - kaut kā maz ticams ka tml bioloģiskie tēvi diži lepotos Tēva dienā, kur nu vēl atcerētos par tādas esamību.
Doma bija Kurzemniek par TĒVIEM, kuri nerūpējas nemaz un lepni TĒVA dienā labi , ka man tāda negatīva pieredze savā dzīvē nav bet zinu dzīves situācijas, kurās tas notiek. Diemžēl!!!
Mana māte ir zelta sieviete, māte un cienījama sieva savam vīram
tagad jaunās tādas ir retums,
un 8.martu bērnībā svinēju ar prieku.
Lūk, tie tiešām bija svētki...
Laila Ābola
nemāci sieviete ko man darīt:)
Esmu caur caurèm patriarhāls.
Pašas esat izpostījušas vīrieša statusu un identitāti 21.gs. sabiedrībā un tad pukojaties, kad šie nesasniedz jūsu augstos priekšstatus, kādiem viņiem jābūt.
Cieņa pret sievieti un māti nav atkarīga no dažādām svētku dienām, kuras dažādas varas nosaka dažādos laikos:)
Laila Ābola.
Ja tev ar tava bērna tēvu ir negatīva pieredze, neko darīt.
Tā gadās.
Redzu, ka esi pret sievietē, jo mātes dienu nesvini. Ticīgs cilvēks cienīs un atbalstīs svētkus, ka tava māte tev deva dzīvību. Nokaunies ticīgais,
Bet visas tās dienas vērtēju pozitīvi, arī ģimenes dienu.
Svētki nekad nevar būt par maz.