Vējš 5.14 m/s
Ukrainas armija ar raķetēm apšaudīja galveno Melnās jūras štābu Sevastopolē . Nogalināts galvenais admirālis Viktors Sokolovs un vēl 34 augsta ranga virsnieki, 250 ievainoti .
Un kapē pilsētā nevar kaut ko jautr un modern sameistarot? :(
Kapē visur i tāds ģerevņas atmosferas? :(
Uzliek kād moders mākslas priekšmet vai kād izklaids viet, kur i bedova lāb!
Mjā...Šī pilsēta nebeidz pārsteigt.
Dodos savās gaitās gar autoostu un tur viens sēž pilnīgā ķēmā uz soliņa un blakus pilnīgi kaila meitene plivinās ar plastamasas alus pudeli.
Pilsēta ar rītdienu, kur nodzerās daudzi...
Šodien esot veikala Beta.
Redzēju teātri par brīvu.
Kāds apmeklētājs,mēģināja izcelties ar savu kārtējo debīlismu.
Apsargs staigājot pa veikalu ielicis bikšu kabatās,kaut gan ne rokas bet abu roku īkšķus.
Piesējās ka neesot ētiski pareizi,un neesot pieklājīgi.
Вы чего Дебилы???(Jūs ko Debīli)
Mēs dzīvojam ne jau Latvijā,bet gan Eiropā.
Kad jūs debīla tauta vienreiz sapratīsiet??
Eiropā ir pilsoņa brīvība.
Ja es neaizskaru otru cilvēku,tātad kā gribu tā daru,un ja Jums kaut kas nepatīk??
Neskaties
Cik es zinu kad cilvēks iesniedzot savu CV pretendējot uz noteikto amatu,cilvēkam ir jāsaņem arī atteikums.
Neviss kā tas notiek pie mums.
Vajadzīga piemēram apkopēja,sasūta 36 CV
Vienu cilvēku paņem,un pārējiem 35 nepasaka nekko,lai gaida kā tādi idioti.
Kaut gan cik es zinu tad kadru daļai cilvēkiem ir vai nu papīra formātā,vai nu eletroniski jāatbild.
Piedodiet protams bet darba devējs ir tāds pats pilsonis kāds ir darba ņēmējs,pār kuru ir likums,kuru tam tas ir jāievēro.
Vai varbūt darba devēji ir iedomājušies kad viņiem ir visatļautība?????
Vai tiešām Ventspilī ir tā,kā baumo?
Vakances portālos tiek saliktas fiktīvi,un sen jau darbinieks ir zināms (brālis,māsa,suņa pirmā saimniece, draugu drauga mamma un tml?).
Gandrīz izmisums,CV aizsūtīts 10+ vietām,bet nav neviena uzaicinājuma. Jā,ir laba darba pieredze,zināšanas,droši dabūjamas arī iepriekšējo darba devēju rekomendācijas.
Jā,mani neviens nav uzaicinājis uz interviju! Kā? Ja man šeit nav "galu",pastāv niecīga iespēja kur iekārtoties?
Tur nolikt muņikus un neļaut taisit kreisos ir lielaks stulbums, …
Par tādu lietu kā kompostēšana neesat dzirdējusi?
VLK, tas izvešanas sadalījums pa zonām, kas redzams iepakojuma iz…