Vējš 9.77 m/s
Latvijas pensionāriem svētki šodien, paldies valdībai .
Cik ilgi stāvēs tādi grausti,pārventā kā
Rindas ielā aiz mājas Rindas ielā 42,stāv divas pamestas trīs stāvu ēkas,un blakus esošo bijušo bērnu dārzs,blakus bijušajai 5 vidusskolai...
Aaaa lai vēl pastāv,pabrūk...
Laikam taisās uzņemt Holivudas šausmu filmas
1.Agrs rīts. Visi dodas savās gaitās. Jaunā māmiņa savu atvasi ved uz dārziņu, pašai deguntiņš knapi pāri stūrei, bet telefons rokā. Ko tu dari? 2.Pa priekšu braucošais pēkšņi veic kreiso pagriezienu bez virzienrādītāja, nevar ieslēgt, jo pie auss telefons .Ko tu dari?
Tie ir tikai divi piemēri, taču tādu ir pilna pilsēta, pilnas ielas un visu dienu. Kas tie jums par neatliekamiem biznesiem, ka pakļaujat sevi un citus briesmām? Jā, šodien telefonā ir visa dzīve, bet vai tā lietošana pie stūres ir to risku vērta?
Visu laiku cenšas pulierēt pilsētu
Ko grib izpulierēt???
Cilvēkus arā no pilsētas????
Nu jā dažus vajadzētu aizpulierēt tuvāk zilupei...
Tadus kā karloviča kungus,ilones kaķus un visus citus līdzīgos
Lietuva izskata likumdošanu ....
Kā tie veidoti dati??
Vai tad iedzīvotāji skaitās pēc deklarācijas skaita vai pēc reāli dzīvojošajiem cilvēkiem...?
Man ir zināmi cilvēki kuri ir deklerejušies Ventspilī,bet dzīvo Īrijā...
Tātad vai tādus var saukt par pilsētas iedzīvotājiem???
Vai nu šeit slēpjas cits zemūdens akmens...??
Lai parādītu,ka nemaz tik slikti nav kā jums liekās,uzraksta ciparu kāds nemaz ne tuvs nav reālajām cilvēku skaitam...
Tātad kā saka,mainās valdības,mainās valsts iekārtas,bet meli un vēži paliek tie paši vecie...
Tad kāda jēga tai tautu skaitam ja tas tiek rakstīts ne jau cik dzīvo,bet cik ir deklerejušies Ventspilī....
Es arī dzīvoju Ventspilī,bet varbūt būšu deklerējies Rīgā,...Tas jau nenozīmē ka automātiski esmu Rīgas iedzīvotājs.... sviests un piedzērušos ezīša murgi
Vai pašvaldībai mēnesi ir jāsniedz atbilde?
Grauzēji parasti uzturas vietās, kur pieejama barības bāze, piemē…
Biji līdz Stikliem aizbraucis?