11.gadus nu nekādi nevar notiesāt???
Tikko atlidoju no saviem Amerikas draugiem, un tie man jautā, kā tas var būt, ka jūsu valstī 11.gadu garumā nevar notiesāt oligarhu,kurš smagos noziegumos apsūdzēts?
Kā tas var būt, ja cilvēku pa parastu zādzību -tiek ielikts - pāris nedēļās aiz restēm, bet kas zog miljonus ,tie staigā uz brīvām kājām vēl joprojām???

Komentāri (48)
Lembergs rulle .. nebuutu vinja nebutu Ventspils .cik tad mums milionaru ir bez vinja...11 gadi un tikuntaa nevar piesieties...labak tos 11 gadus sedinatu tos kukulnemejus, spekulantus ,un visadus krapniekus kas ikdiena krapj nabaga cilvekus iznemot no tiem beidzamos santimus ...ak jaaa CENTUS
Atvainojos ka uzdevu jums šo jautājumu. Goglē visu var uzzināt. Vienkārši gribējās no kāda to dzirdēt. Bet laikam jau bail runāt par tādām lietām. Vieglāka tēma ir pazemot un apmelot to ko valdība dara. Satversmes 37pants attiecas uz valsts prezidenta ievēlēšanu. Tātad ir cits pants kas attiecas uz citiem valsts vīriem.
Tā neviens arī neatbildēja uz jautājumu. Vai cilvēks ar divām pilsonībā var ieņemt valsts amatus. Mani tas interesē. Varbūt ieteiksiet kur varu palasīt par to. Jo savādāk tā dīvaini tas vis sanāk. Tad jau cilvēks kam Krievijas pilsonība un Latvijas pilsonība arī var tikts pielaists pie valsts noslēpumiem un ieņemt kādu valsts amatu Latvijā. Kaut kā muļķīgi tas vis izskatās. Lembergam te piesien daudzas tautības. Kaut vai par pigmeju varat saukt. Bet viņam ir tikai viena pilsonība. Latvijas valsts pilsonība.Un ja nemaldos tad zvērestam arī jābūt kam tu kalpo. Rakstu ko domāju un par to kas mani interesē. Un neuzskatu ka man būtu jābaidās no kāda. Taisnība ir jāzin. A kā uzzināsi ja neprasīs.
Žīds viņš var būt tikai ja māte žīdiete, t.i.vecmāmiņai arī jābūt žīdietei.
Nu redzu Lembergu kopā ar Ždanoku. Izlasīju to rakstu. Tagad Lembergs vairs nav pusčigāns bet žīds. Izlasīju arī nākamo rakstu kur visa raksta garumā izdalās vārds žīds. Un kāds tad te jāizdara secinājums. Es nesaprotu. Tā fotogrāfija ar Ždanoku. Vai tad man normāli domājošam cilvēkam ir jānotic tam ko kāds domā un raksta par šo foto. Vai man jānotic ka Lembergs ir žīds. Par pārējo murgu i nav vispār ko runāt. Redziet te jau rodas visi tie stāsti. *VIENA TANTE TEICA* Nezinu ko ar to gribēja pateikt Ventspilniece. lv
Nezin cik ilgi tas šovs būs ar Lembergu. Bet valdībā vēl trīs gadus. Varbūt.
Man gan Aiviņš ir nodarījis zaudējumus trīs stabu apmērā ar savu sertifikātu afēru.
Tāpēc jau viņa asinis nevēlos, kā te viens otrs, bet arī nekāds viņa atbalstītājs neesmu.
Vnk ar interesi vēroju šo realitātes šovu.) Kurš kuru?
Nesaprotu tikai vienu. Vot es esmu dzimis un audzis Latvijā. Esmu savas valsts pilsonis. Man rodas jautājums. Ko valdībā dara cilvēki kam ir divas pilsonības. Ja satversme to atļauj tad tas nav pareizi. Vienalga kadas tautības būtu cilvēks, ja esi valdībā tad tev jābūt ir tikai šīs valsts pilsonim. Nevis dubultpilsonim. Vai tad var uzticēt tādam cilvēkam valsts noslēpumu. Tas taču nav loģiski kalpot divām valstīm. Vienalga kādā tam cilvēkam otrā pilsonība. Tas galīgi nekur neder.
Tāpat apčakarēs tautu un sēdēs uz amerikāņu gāzes. A mēs tik maksāsim.
kas ir Bordāns, izbijušās kom.partijas biedrs-partijas Latvijas ceļš biedrs, kur reiz labi uzdzīvoja -Birkavs, Krištopāns ,un pārejie kompartijas biedri.
pie siles jāturās arī Bordānam, lai vecumā nav jāstaigā pēc sociālās palīdzības.
Rietumu Latvieši ļoti labi zina to, kas šeit pa bardaku Latvijā notiek, tādēļ vēl nesteidz pavisam braukt uz dzimteni.