-3 °C

Vējš 5.66 m/s

Sestdiena, 7. februāris
Nelda, Rihards, Ričards, Rišards
Eeeeeeeeee
S K U M J I

Skumji noraudzīties kā cilvēki slīkst purvos bez iespējām izvilkties no tiem laukā.

Visas dienas daudziem kā viena un nedēļas nogale kā otra.

Tā arī paiet dzīve...

Views
1903
13.11.2023, 20:55
Eeeeeeeeee
Kā tā vispār var, a ??????????

Labu dieniņu! Man ira jautājumiš viens tāds. :)

Es šodien stāv pie poliklīniks un man ne no kā sāk baurot virsū vien tant!

Bauro, jo es vot nedzirdēj, ka viņ kko prasīj, jo mans rādžiš bij uz ausem man! :(

Kā rīkoties tādā situācijā? Kā? :(

Views
360
13.11.2023, 18:14
Urzula
Vai esam tuvu vājprātam??

""Divas Latvijas diplomātes – mūsu vēstniece Ungārijā Agnese Kalniņa un vēstniece EDSO, ANO un citās starptautiskajās organizācijās Vīnē Katrīna Kaktiņa – ir Latvijas tiesā panākušas spriedumu, ka viņu viendzimuma pāra attiecības, atbilstoši Latvijas likumdošanai, ir uzskatāmas par ģimeni. Ar šo notikumu abas dāmas sociālajā tīklā apsveikuši simtu simtiem cilvēku – gan diplomāti un politiķi, gan LGTB kopienas pārstāvji un kultūras ļaudis, gan daudzi citi. "
Abām dāmām akreditācijas vēstules Valsts prezidents Egils Levits pasniedza 2020. gadā: Katrīnai Kaktiņai - jūlijā, bet Agnesei Kalniņai – novembrī. Gan vienā, gan otrā akreditācijas vizītē abas diplomātes Prezidenta pilī ieradās kopā, kā dzīvesbiedres vienu otru atbalstot, kopā ar diviem bērniem, kurus audzina.
Tātad tā ir ģimene vai prāta aptumsums ar prezidenta svētību?

Views
7144
12.11.2023, 19:43
Piciš
Izmirstošā Ventspils

Pēc oficiālās statistikas datubāzes datiem, 2023. gada sākumā Ventspilī bija vien 32 948 iedzīvotāju. Ventspils.lv portāls uzsver, ka 2023. gadā pilsētā ir 36 732 iedzīvotāju. Atšķirība datos ir faktiski 4000 cilvēku. Portāla informācija liecina, ka pēdējos 3 gados, iedzīvotāju skaitam ir tendence samazināties, gan pieaugt, taču tas viss ir ap 300 cilvēkiem. Jautājums, kurš ir uzpušķojis iedzīvotāju skaitu? Arī vikipēdijā ir ierakstīts 32 tūkstoši, kā tas ir pieejams oficiālajā statistikas portālā.

Views
3646
12.11.2023, 03:45
Baronkungs
Fanātismu pārņemtie

Ko var ņemties par lembergu bandu....
Labāk domājiet kā dzīves kvalitāti uzlabot...
PSRS laikā par visu domāja partija..
Tagad par visu ir jādomā cilvēkiem pašiem,vai tad tas ir tik grūti sagremot....
Oooo jā dome pirks jums tehniku...m
Bet te vau visi grib lai visu sagada dome un lai par visu domātu dome

Views
1150
09.11.2023, 22:31
Eeeeeeeeee
Jūs!

Video: Vismaz 100 aktīvisti 'Vislatvijas protestā' iebilst pret Stambulas konvenciju!

Views
488
09.11.2023, 13:56
Pēdējās komentētās

VLK, tas izvešanas sadalījums pa zonām, kas redzams iepakojuma iz…

Pirms 57 minūtēm

Rezultātā visos gadalaikos pie mājām būs maisi. Nezinu, kas vaina…

Pirms 1 stundas

Saprotu, ka VLK šobrīd aizņemti ar jaunās šķirošanas sistēmas iev…

Pirms 1 stundas