Vējš 4.63 m/s
"Laika nav daudz. Jādomā ātri," Hermanis paziņo, ka vēsture atkārtojas un Latvijai tuvojas "ļoti tumši mākoņi"
Manuprāt mēs jau sen esam tajos mākoņos un pa tiem taustamies akli. :D
1998 gadā Latvijā 8 cietumi . Cietumnieki uz 100000 iedzīvotājiem 5.vietā pasaulē , pārsvarā krievvalodīgo.....Tātad Krievija , ASV, Kazahstāna, Baltkrievija. Kurā jomā Latvijā bija tādi sasniegumi ....
Priekš kam veikalā,ir domātas atejas???
Cik es zinu kad nevar atvērt ne vienu veikalu,ne vienu iestādi kamēr nav atejas???
Kam tad tās ir domātas???
Ja tās ir zem atslēgas.
Vai varbūt tā ir kāda pārbaude???
Paskatīties vai klients piedirsīs bikses vai nepiedirsīs meklējot atslēgas....
Agrāk kad Lembergs bija pie stūres tad visur visu kopa,bruģīti lika,pilsētā dzīvība kūsāt kūsāja.
Policija skatījās vai zāle nopļauta,vai karogi izkārti,vai kāds nestaigā pa zālienu,vai nav kaut kas nomests uz ietvēm.....
A tagad kad pie stūres ir citi cilvēki.Ko nu ir labāk???
Kad Mūsu dārgā pilsēta lēnām pārvēršas par parastu Latvijas nostūri...
Vajaga jau ar smadzenēm vienreiz domāt nevis ar pēcpusi.
Bet laikam,kā es piedzimu tā mēs domājām ar pēcpusēm,tā kad man jau būs jādodas uz mūžu mājām,mēs joprojām domājām ar pēcpusēm,nekko tā arī cilvēka dzīves laikā neesam iemācījušies.Laikam kājminamā domāšana!
Kamēr tā tas būs, tikmēr mēs visi esam dziļā pakaļā
Izraēlā Hamass gūstā 15 Krievijas estrādes zvaigznes,kas tur dzīvojuši.. Alla Pugačova, Maksims Galkins, Aleksandrs Makarevičš, Klāra Novikova ,komiķa Vinokura meita ...to esot paziņojis Izraēlas premjerministrs Netanjahu... Gēbelsa propagandas ir nulle salīdzinot ar Krieviju ...
Pilsētas pusē, poliklīnikā jau cilvēkus potē pret gripu.
Bet Pārventas poliklīnikā,ne reģistratūra ne ārtējošais ģimenes ārsts uz šo jautājumu atbildēt nevar.
Ko tiešām cita republika,vai arī neiedomājams bardaks un visatļautība.??
Vai tad ja Ventspils pilsētai piegādā gripas potes,tas piegāde notiek pilsētai,bet pārventa lai iet ellē....
Par tādu lietu kā kompostēšana neesat dzirdējusi?
VLK, tas izvešanas sadalījums pa zonām, kas redzams iepakojuma iz…
Rezultātā visos gadalaikos pie mājām būs maisi. Nezinu, kas vaina…