Vējš 9.77 m/s
Tomēr tas netika ievērots – metadona šķidruma pudelīte tika atstāta mazgadīgam brīvi pieejamā vietā – virtuvē, ledusskapī un bērns neapzinoties sekas, izdzēra to, tādā veidā saindējoties.
Ekspertīzē noteikts, ka bērns iedzēris ne tikai metadonu, bet arī amfetamīnu, kas nozīmē, ka amfetamīns, visticamāk, piejaukts pie jau esošā metadona šķidruma.
Interesanti sanāk Krievijas dziedātājs uzturēsies un uzstāsies Rīgā.
Viņs taču ir krievs,tātad okupants....Ārrrrā...
Ko dziedās latviski vai varbūt ukrainiski...
Kā tad tagad sanāk,atkal kaut kādi dubultie standarti
Одним можно,другим нельзя
Visu laiku sabiedrība iet runa kad vajagot tās likvidēt.
Esot bīstamas, cilvēks nospēlējot naudu,īpašumus..
Kurš pie tā vainīgs ja ne pats cilvēks.
Es vairākkārt esmu gājis gar tādām vietām garām.
Iedomājieties, neviens nekad nav rāvis ar varu iekšā.
Ko , cilvēks ir tik debīls lops ka nesaprot ko dara???
Teiksiet,nesaprot.
Tad kāpēc kādam par to jānes atbildība,jānes atbildība par ko kad kāds ir ēzelis...vai ne
Skumji noraudzīties kā cilvēki slīkst purvos bez iespējām izvilkties no tiem laukā.
Visas dienas daudziem kā viena un nedēļas nogale kā otra.
Tā arī paiet dzīve...
Labu dieniņu! Man ira jautājumiš viens tāds. :)
Es šodien stāv pie poliklīniks un man ne no kā sāk baurot virsū vien tant!
Bauro, jo es vot nedzirdēj, ka viņ kko prasīj, jo mans rādžiš bij uz ausem man! :(
Kā rīkoties tādā situācijā? Kā? :(
""Divas Latvijas diplomātes – mūsu vēstniece Ungārijā Agnese Kalniņa un vēstniece EDSO, ANO un citās starptautiskajās organizācijās Vīnē Katrīna Kaktiņa – ir Latvijas tiesā panākušas spriedumu, ka viņu viendzimuma pāra attiecības, atbilstoši Latvijas likumdošanai, ir uzskatāmas par ģimeni. Ar šo notikumu abas dāmas sociālajā tīklā apsveikuši simtu simtiem cilvēku – gan diplomāti un politiķi, gan LGTB kopienas pārstāvji un kultūras ļaudis, gan daudzi citi. "
Abām dāmām akreditācijas vēstules Valsts prezidents Egils Levits pasniedza 2020. gadā: Katrīnai Kaktiņai - jūlijā, bet Agnesei Kalniņai – novembrī. Gan vienā, gan otrā akreditācijas vizītē abas diplomātes Prezidenta pilī ieradās kopā, kā dzīvesbiedres vienu otru atbalstot, kopā ar diviem bērniem, kurus audzina.
Tātad tā ir ģimene vai prāta aptumsums ar prezidenta svētību?
priekš krieviem tur viss ir skaisti
Vai pašvaldībai mēnesi ir jāsniedz atbilde?
Grauzēji parasti uzturas vietās, kur pieejama barības bāze, piemē…