Ventspilī publiskai lietošanai ir atvērts jaunais auto stāvlaukums Krustkalna ielā 6. Auto stāvvietu marķējums auto stāvlaukumā tiks uzklāts, kad pilsētā tiks uzsākti brauktuvju horizontālā marķējuma atjaunošanas darbi.

Auto stāvlaukumā ir auto stāvvietas 97 automašīnām, no kurām četras auto stāvvietas ir personām ar invaliditāti. Tāpat paredzēta iespēja nākotnē 20 auto stāvvietas aprīkot ar elektrouzlādes iekārtām. Auto stāvlaukums paredzēts gan Ganību ielas 99 ražošanas ēkas darbiniekiem, gan Ventspils Piedzīvojuma parka apmeklētājiem.

Diennakts vidējai gaisa temperatūrai stabili turoties virs +10 grādiem, tiks veikti auto stāvvietu marķējuma uzklāšanas darbi, lai marķējuma krāsa varētu pietiekami ātri nožūt.

Veicot auto stāvlaukuma izbūvi Krustkalna ielā 6, izbūvēta arī apgaismota gājēju pāreja Krustkalna ielas šķērsošanai un nokļūšanai uz Ventspils Piedzīvojumu parku. Projekta ietvaros sakārtota piegulošā teritorija – izbūvēta Mazā Priežu iela un izveidota jauna piebrauktuve tuvumā esošajām dzīvojamām ēkām.

Lasi vēl

Komentāri (3)

  • 0
    Covid 19-24.ventspils.lv Pirms 2 nedēļām, 4 dienām

    Vai stāvlaukuma vietā nebūtu labāk sakārtot sabiedrisko transportu minētajā mikrorajonā?Lai gan uz Piedzīvojumu parku,gan blakus esošajām ražotnēm visas dienas garumā varētu braukt ar autobusiem?
    Personiskā transporta izmantošana ikdienas vajadzībām nebūt nav slavējama lieta ne no ekonomiskā,ne ekoloģiskā skatpunkta.

  • 0
    yolo Pirms 2 nedēļām, 3 dienām

    Šo dažas reizes biju minējis, bet mani par muļķi sauca, tas domes konts.

    p.s. Kad būs svinīgā lentes griešana?

  • 0
    Barons (Freiherr von ...) Pirms 2 nedēļām, 3 dienām

    Yolo kung.
    Tō Lent griešan ir vien svarig Liet,le zinat.
    Un viņiem prekš tō ir vessel Komand.Ar tō dūšigo Dom kung pa brigadier.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: