Šonedēļ uzsākti būvdarbi daudzdzīvokļu māju iekšpagalmā Katoļu ielā 34 A, kur pašvaldībai piederošā zemes īpašumā uzstādīs āra trenažierus daudzdzīvokļu māju iekšpagalmā Katoļu ielā 34 A.

Iekšpagalmā Katoļu ielā 34A ierīko apgaismotu sporta zonu ar četriem āra trenažieriem, zem trenažieru iekārtām arī ieklās 180 m2 bruģakmens segumu un blakus tam uzstādīs soliņu un izveidos zaļos apstādījumus.

Trenažierus uzstāda blakus 2011. gadā izbūvētajam bērnu rotaļu laukumam, lai ar sportiskām aktivitātēm šeit varētu nodarboties bērnu vecāki un citi aktīva dzīvesveida piekritēji. Veiksmīgā trenažieru atrašanās vieta pilsētniekiem sniegs iespēju uzturēt sevi formā, kamēr viņu atvases spēlējas blakus esošajā rotaļu laukumā.

Kopā Ventspilī āra trenažieri jau pieejami 12 vietās – tie uzstādīti daudzdzīvokļu māju iekšpagalmos, pilsētas parkos un skvēros, kā arī pludmalē.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    Novadnieks 31.05.2017, 05:16:40

    Pirms tām vēlēšanām to pilsētu laikam par Paradīzi pārvērtīs.Tās vēlēšanas varētu būt katru gadu.Vai tik citās Eiropas valstīs tā nav,ja pie viņiem dzīves līmenis aug tik strauji.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: