Pavisam drīz sāksies aktīva vasaras sezona, tāpēc, tai gatavojoties, pilsētas pludmalē uzstādītas mazo un lielo Ventspils iedzīvotāju tik ļoti iemīļotās dubultās šūpoles.

Šobrīd pilsētā šāda tipa šūpoles uzstādītas trīs vietās - Ventspils kreisā krasta Bērnu pilsētiņā, Pārventas bērnu parkā "Fantāzija" un pilsētas centrālajā pludmalē.

Pērn uzstādīto šūpoļu oriģinalitāti un funkcionalitāti jau novērtējuši tūkstošiem cilvēku, ir saņēmti daudzi pateicības vārdi no laimīgajiem vecākiem, kuri izbauda šūpotiesprieku kopā ar mazuli.

Iniciatīva par šādu šūpoļu uzstādīšanu noskatīta interneta vidē un pagaidām ideja īstenota kā eksperiments, kurš acīmredzami ir izdevies, ņemot vērā cilvēku ieinteresētību.

Šogad jaunums mūsu pilsētā būs Bērnu pilsētiņā uzstādītās jaunās šūpoles bērniem ar īpašām vajadzībām, kuras bērni varēs izmēģināt jau 28. maijā Bērnu svētku laikā, kad tiks pabeigta gumijas seguma ieklāšana Bērnu pilsētiņas daļā, kura atrodas pa labi no J. Poruka un Pētera ielas krustojuma ieejas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: