FK Ventspils futbolisti sestdien savā laukumā aizvadīs pārbaudes spēli ar Lietuvas klubuSiauliai. Mača sākums pulksten 15.

Latvijas čempionātā iestājies divu nedēļu pārtraukums, kura laikā tiks aizvadītas pēdējās spēles Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrā. Lai šajā sausajā periodā izvingrinātu kājas un labāk sagatavotos svarīgajam mačam ar Liepājas metalurgu (15.10, plkst. 14), tika sameklēti sparingpartneri – šobrīd ceturtā spēcīgākā Lietuvas vienība Siauliai. Šauļu komandai nacionālajā čempionātā vēl atlicis aizvadīt četras spēles, turklāt tā turpina cīņu par bronzas godalgām. Jau nākamajā cīņā jātiekas ar čempionāta līderiem Paņevežu Ekranas futbolistiem, kas jau faktiski nodrošinājuši zelta medaļas.

Siauliai galvenais treneris Deivs Kančeļskis uzsver, ka spēle ļaus labāk sagatavoties izšķirošajiem notikumiem nacionālajā čempionātā, jo jātiek būs ar Latvijas un varbūt pat visas Baltijas šī brīža spēcīgāko komandu. "Divas reizes ar ventspilniekiem tikāmies Baltijas līgā un abās zaudējām 0:2, tāpēc būs interesanti pavērot, kādas pārmaiņas notikušas komandās un kāds spēku samērs ir tagad," skaidro Kančeļskis.

Ventspilnieku galvenais treneris Sergejs Podpalijs atzīst, ka mierīga gatavošanās tik svarīgajam mačam ļoti noderēs, lai gan ventspilnieki to nevarēs darīt labākajā sastāvā. Nacionālās izlases kandidātos iekļauti Ritvars Rugins un Oļegs Laizāns, bet U21 izlasē – Valentīns Raļkevics, Antons Kurakins un Eduards Višņakovs. Treneris arī norādīja, ka mačs ar metalurgiem vēl nebūs izšķirošais cīņā par zelta godalgām, tomēr pēc tā jau varēs izdarīt kaut kādus secinājumus par to, kāda būs sezonas izskaņa.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: