Šogad jau 13. reizi notiks Ventspils skriešanas svētki, kad ielas tiks piepildītas ar skrienošiem un smaidīgiem cilvēkiem un tāpēc sacensību organizatoriem ir pāris jaunumi.

Pirmā un svarīgākā ziņa, ka šajā gadā notiks sacensību atgriešanās jūnijā, kad gaisā jūtama vasaras smarža un Līgo svētku tuvošanās un sacensības notiks 9. jūnijā.

Otrā ziņa, ka notiks atgriešanās pie Ventspils pusmaratona, kas sacensības padarīs dinamiskākas un dalībnieki varēs izvēlēties veikt pusmaratona jeb 21,1 km, 10,6 km vai 5 km. Pasākuma jaunākie apmeklētāji aicināti baudīt kustību prieku Bērnu skrējienos. Būs arī sadraudzības skrējiens, kurā piedalīsies dalībnieki ar kustību traucējumiem. Tāpat būs iespējams startēt stafetē “Divi pusmaratonā sadarbībā ar Bucher Municipal”, kurā var piedalīties divi dalībnieki – viens vīrietis un viena sieviete, katram veicot 10,55km.

Trešā ziņa, ka Starta un finiša zona šogad atkal būs pie koncertzāles Latvija un lielajām strūklakām, kas radīs pavisam citas sajūtas sacensību dalībniekiem un līdzjutējiem, ar noslēdzošajiem 150 finiša metriem Lielajā laukumā.

Ventspils pusmaratons nebūs tikai skriešanas pasākums, būs izklaidējošā daļa visas dienas garumā – ar muzikāliem priekšnesumiem un papildus aktivitātēm.

Emocijas, atmosfēra, kopā būšana un sportiskais gars – izvēlies sev atbilstošu distanci un līdz 7. marta plkst. 24.00 reģistrējies ŠEIT! ar kodu PUSE50 un saņem 50% atlaidi jebkurā no izvelētām distancēm

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: