"Liepājas" komanda piektdien "Pafbet" Latvijas-Igaunijas Basketbola līgas (LIBL) mačā papildlaikā uzvarēja "Ventspili". Ventspilī notikušajā Kurzemes komandu duelī "Liepāja" bija pārāka ar rezultātu 102:96 (28:23, 22:18, 14:23, 23:23, 15:9).

"Ventspils" komandā Linards Jaunzems guva 23 punktus un izcīnīja septiņas atlēkušās bumbas, Išmaels El-Amins piebalsoja ar 22 punktiem, Renārs Birkāns iemeta 14 punktus un atdeva piecas rezultatīvas piespēles, 11 punkti un piecas piespēles bija Artūram Ausējam, bet desmit punktus guva Edvards Mežulis.

Liepājniekiem 24 punktus guva Emīls Krūmiņš, 15 punkti un astoņas rezultatīvas piespēles bija bijušajam ventspilniekam Kristapam Ķilpam, 12 punktus guva Ervīns Jonāts, bet pa 11 sameta astoņas atlēkušās bumbas izcīnījušais Klāvs Dubults, kā arī Kristiāns Šulcs un Ojārs Bērziņš.

"Liepājai" ir divas uzvaras divās spēlēs, bet "Ventspilij" - viens panākums divās cīņās.

Basketbola klubs "Ventspils" sezonas ievadā pastiprināja sastāvu ar amerikāņu basketbolistu Deišonu Frensisu.

Pagājušajā sezonā basketbolists spēlēja Itālijas pēc spēka otrās līgas komandā Agridžento "Moncada Energy" un 22 mačos caurmērā guva 11 punktus, izcīnīja 4,2 atlēkušās bumbas un izdarīja 2,6 rezultatīvas piespēles.

Karjeras laikā 27 gadus vecais basketbolists spēlējis komandās Ukrainā, Somijā, Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) G līgā un Nacionālajā koledžu sporta asociācijā (NCAA). "Ventspils" rindās viņš šosezon būs trešais leģionārs.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: