Rihards Lomažs piektdien Ventspilī būs "Ventspils" basketbola komandas sastāvā pārbaudes spēlē ar Lietuvas vienību Palangas “Olimpas”, ziņo klubs.

Lomažs janvāra vidū Vācijas bundeslīgas kluba Oldenburgas "EWE Baskets" spēlē guva ceļgala krustenisko saišu plīsumu, kā dēļ basketbolistam secen gāja starts Pasaules kausā.

Lomažs Oldenburgas klubam "EWE Baskets" pievienojās novembrī, sezonu uzsākot Spānijas augstākās līgas vienībā Saragosas "Casademont".

Pirms došanās leģionāra gaitās Lomažs četras sezonas spēlēja "Ventspilī", kļūstot par valsts čempionu. Pirms tam basketbolists spēlēja Ventspils "Spars" komandā, kā arī Jelgavas un Jūrmalas klubos Latvijas spēcīgākajā līgā.

No 2019. līdz 2021. gadam Lomažs pārstāvēja Francijas klubu Vilērbānas ASVEL, 2021. gadā spēļu prakses nolūkos pievienojoties Vācijas bundeslīgas klubam "Gottingen", bet 2021./2022. gada sezonu viņš pavadīja Turcijas čempionātā, pārstāvot Denizli "Yukatel Merkezefendi Belediyesi" komandu.

Jau ziņots, ka iepriekšējās pārbaudes spēlēs "Ventspils" Šauļos ar 76:85 piekāpās klubam "Siauliai", mājās ar 84:93 atzina Lietuvas kluba Klaipēdas "Neptūnas" pārākumu, Klaipēdā ar 87:95 piekāpās Lietuvas komandai "Gargždai", izbraukumā ar 83:91 piekāpās "Ogrei" un Cēsīs ar 79:80 - "Rīgas Zeļļiem".

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: