Ventspilī tika aizvadītas starptautiskās sacensības ''Ventspils kikboksa čempionāts 2023'' WAKO, no sporta kluba ''Ventspils Kikboksa Leģions'' sacensībās startēja četri sportisti un visi izcīnīja medaļas. Sacensības notika pēc kick-light un body contact noteikumiem uz tatami laukumiem.

Rezultāti:
2. vieta Ruslans Paučs (17 gadi), kick-light līdz 79 kg. Līdz zeltam skaistā fināla cīņā pietrūka punkti, bet cīņa aizvadīta labi;
2. vieta Sebastjans Kuzņecovs (11 gadi), body contact līdz 37 kg. Sebastjanam šīs bija pašas pirmās sacensības. Pusfināla cīņā pārliecinoša uzvara, bet finālā piekāpās pretiniekam pēc punktiem;
3. vieta Dominiks Langenfelds (11 gadi), kick-light līdz 37 kg, pēc punktiem piekāpās pretiniekam;
3. vieta Olivers Sproģis (10 gadi), kick-light līdz 42 kg, pēc punktiem piekāpās pretiniekam.

Kamēr sportisti gatavojas nākamajām sacensībām, atgādinām, ka šajā nedēļā norisinās #BeActive Eiropas Sporta nedēļa, kur kā jau katru gadu piedalās arī “Ventspils Kikboksa Leģions”. No 26. līdz 28. septembrim ikviens tiek aicināts uz bezmaksas iepazīšanās treniņiem.
Kikbokss ir sporta veids, kur tiek noslogoti visi ķermeņa muskuļi, tiek attīstīts spēks, izturība, lokanība, veiklība un ātrums.

Iepazīšanās treniņu grafiks:
- otrdiena, 26. septembris, OC “Ventspils” boksa zālē, plkst. 17 - bērni, plkst. 18.30 - pieaugušie;
- trešdiena, 27. septembris, OC “Ventspils” stadions, plkst. 17 - bērni, plkst. 18.30 - pieaugušie;
- ceturtdiena, 28. septembris, OC “Ventspils” boksa zālē, plkst. 17 - bērni, plkst. 18. 30 – pieaugušie.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: