Visā Latvijā no 23. līdz 30. septembrim notiks #BeActive Eiropas Sporta nedēļa. 25. un 29. septembrī plkst. 18.30 pie Enkuru Parka centrālās ieejas notiks nūjošanas prasmju pilnveidošana veselīgai un aktīvai dzīvei ''NĀC NŪJOT!''.

Nodarbības intensitāte un fiziskā slodze tiks piemērota visām vecuma grupām. Nodarbība tiks veidota, lai dalībnieki uzzinātu par nūjošanas ekipējumu, drošas nūjošanas pamatprincipiem, atpazītu biežākās nūjotāju kļūdas un to ietekmi uz veselību. Nodarbībā tiks veikti nūjošanas tehnikas apguves vingrinājumi, iesildīšanās un atsildīšanās vingrinājumi, kā arī nūjošana distancē.

Aktīvākos nodarbību dalībniekus gaida noderīgi pārsteigumi. Nodarbību vadīs Aiva Rupeika.

Eiropas Sporta nedēļā paredzētas fiziskās aktivitātes visām iedzīvotāju grupām. Ikviens varēs iesaistīties un sportot gan izglītības iestādēs, darba vietās, sporta un fitnesa klubos, gan arī brīvā dabā. Aktīvās nedēļas ietvaros lieli un mazi varēs doties pārgājienā, iepazīties ar orientēšanās sportu vai piedalīties veloorientēšanās pasākumā. Atvērtās durvju dienas plānotas Olimpiskā centra “Ventspils” atlētikas zālēs un dažādās sporta nodarbībās.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: