27. septembrī plkst. 18 Eiropas Savienības projekta „Pasākumi vietējās sabiedrības veselības veicināšanai un slimību profilaksei Ventspilī’” ietvaros visi interesenti aicināti piedalīties veloizbraucienā pa pilsētas veloceliņiem.

Brauciens plānots kā ekskursijas izbrauciens, kurā var piedalīties ikviens interesents un tā garums būs 15 kilometri. Finišā dalībnieki saņems nelielus pārsteigumus no organizatoriem, kā arī būs balvu izloze ar suvenīriem.

Brauciena sākums plānots Reņķa dārzā un maršruts vedīs pa Ventspils pilsētas veloceliņiem, kuri šobrīd sasniedz jau 70 kilometru garumu.

Pasākums organizēts ES projekta ''Pasākumi vietējās sabiedrības veselības veicināšanai un slimību profilaksei Ventspilī'' ietvaros. Projekta mērķis ir veicināt sabiedrības veselības paradumu maiņu, uzlabojot veselības veicināšanas un slimības profilakses pakalpojumu pieejamību iedzīvotājiem. Projekta aktivitātes ietver fizisko aktivitāšu, veselīga uztura, garīgās veselības veicināšanu un popularizēšanu sabiedrībā.

Drošībai izmanto aizsargķiveri, īpaši bērniem līdz 12 gadiem un brauciena laikā ievēro ceļu satiksmes noteikumus!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: