FK Ventspils futbolisti šodien aizvadīs pirmo Latvijas Virslīgas spēli pēc izstāšanās no UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas turnīra, savā laukumā uzņemot Metta/LU spēlētājus.

Pēdējā mēneša laikā ir aizvadītas vien divas virslīgas spēles, turklāt arī tagad netiks izspēlēta pilna kārta un čempionāts pilnvērtīgi atsāksies vien šajā nedēļas nogalē. Ventspils rēķinā šobrīd ir 11 punkti, bet rīdzinieki, kas aizvadījuši par vienu maču vairāk, atpaliek par diviem. Pagājušajā nedēļā Metta/LU izbraukumā ar 1:0 pieveica Liepāju/Mogo, bet vēl viens panākums Kurzemē komandai ļaus pakāpties par vienu vietu un apsteigt Ventspili.

Jādomā, ka tas nepavisam neatbilst ventspilnieku plāniem un komanda ir apņēmības pilna uzlabot savas pozīcijas. Citiem vārdiem sakot, jāsāk gūt vārtus un uzvarēt, un jāsāk tas ir jau šodien. Mača sākums pulksten 17.30.

Virslīgas kopvērtējuma līderpozīcijā ar 22 punktiem 11 mačos ir Spartaks, otrajā vietā ar 20 punktiem seko Riga FC, bet pa 17 punktiem ir Liepāja/Mogo un Jelgavai.

Tālāk ar 16 punktiem RFS futbolisti, bet attiecīgi 11 un deviņi punkti ir Ventspilij un Metta/LU. Jau ziņots, ka virslīgas astotā komanda Babīte/Dinamo pēc daudziem totalizatoru likmju uzraugu ziņojumiem par aizdomīgām spēlēm izslēgta no Virslīgas un kausa izcīņas, turklāt visu maču rezultāti ar šīs komandas līdzdalību tika anulēti.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    Latvija pāri visām! 24.07.2017, 19:22:57

    Šitā vajag spēlēt visu laiku 3:0! Malači FKV!

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: