Aizputes "Misiņkalna" trasē norisinājās Latvijas čempionāta pirmā posma un Latvijas Kausa izcīņas pirmā posma sacensības motokrosā, kurās piedalījās arī Ventspils Rodeo motokrosa komanda.

Apskati foto no sacensībām!

 

Lielisku sniegumu nodemonstrēja Ventspils Rodeo motokrosa komanda, kas pēc divu dienu smaga darba trasē spēja izcīnīt 2. vietu klubu komandu vērtējumā. Individuāli labāko rezultātu uzrādīja Ralfs Reinfelds Kvadri Pro klasē, izcīnot 1. vietu kopvērtējumā, kā arī Madars Pureklis, kurš palika nepārspēts A25 klasē. Kritienus un motocikla defektus izbaudīja Endijs Bernics, kuram sestdiena atmiņā paliks, kā „melnā diena”.

 

Sacensībās pie starta barjeras stājās „smagsvari” MX1 un MX2 klasēs, kur dominēja Pasaules čempionātu posmos startējošie Matīss Karro un Pauls Jonass, taču tas netraucēja šajā spēcīgajā konkurencē mūsu leģionāram Erki Kahro izcīnīt 4. vietu MX2 klasē, nedaudz nepaveicās Kristeram Drevinskim, kurš piedzīvoja smagu un sāpīgu kritienu pirmajā braucienā, taču spēja saņemties un otrajā braucienā finišēt 6 vietā, kas kopvērtējumā deva viņam 9. vietu.

 

MX1 klasē visvairāk punktus komandai „atveda” Lauri Lehtla, kurš kopvērtējumā ieņēma 4. vietu. Dāvis Līvs startēja pēc ceturtdienas treniņā iegūtās pleca traumas un neviens necerēja uz augstu rezultātu, bet, pateicoties ārstu veiksmīgam darbam, Dāvis bija spējīgs doties uz starta un izcīnīt 5. vietu. Toms Babris 85cc klasē bija sportists, kura rezultāts bija „obligāts” komandu ieskaitē, bet nesekmīgie starti bija iemesls, kas Tomam liedza cīnīties par vietu uz goda pjedestāla, taču sākot braucienu no pēdējās vietas, mūsu jaunietis 30 dalībnieku konkurencē spēja aizcīnīties līdz 7. vietai pirmajā braucienā. Otrais brauciens Babrim bija jau veiksmīgāks un finišā 5. vieta, kas kopvērtējumā ļāva pacelties uz 6. vietu posmā.

 

Nākošās sacensības Rodeo komandai notiks jau šajā ceturtdienā, 1. maijā, Valmierā, kad sāksies tradicionālais Monster Energy Superkausa seriāla 1. posms.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: