Laikraksta «Ventas Balss» trešdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Nekur nav tik labi kā mājās

Nodzīvojot pusotru gadu Vācijā, uzņēmēja Agra Buka ģimene atgriezusies mājās, izjūtot nostalģiju pēc dzimtajām ārēm. Šobrīd ģimenes rūpes ir sakārtot Buku dzimto mājvietu, un pagaidām nekādu nākotnes plānus viņi nelolo.

Sals un sausums apdraud ražu

Cerības sagaidīt laukus veldzējošu lietu ir niecīgas. Laika apstākļi draud sabojāt pārsētos ziemāju laukus, kā arī pavasara sējumus. Raža šogad, iespējams, nebūs no labākajām.

2.lpp. Viedoklis: „Brīvi sirdī”, laikraksta «Ventas Balss» galvenā redaktore Gundega Mertena

«Kopš bērnības visus vajadzīgos dokumentus, vajadzīgās formalitātes valsts iestādēs kārtoju pati. Ja vajadzēja dabūt dzimšanas apliecības kopiju, devos uz Dzimtsarakstu nodaļu un lūdzu to izsniegt, un darbiniece man, nepilngadīgai meitenei, to arī iedeva. Vēl vairāk! Kad nākamajā dienā Dzimtsarakstu nodaļā ierados vēlreiz, lai dzimšanas apliecību lūgtu arī māsai, dabūju arī to.»

 

3.lpp.

Uzvar vides izziņu spēļu konkursā

Ventspils 2. pamatskolas komandas veidotā vides izziņas spēle Iegriez elektrību atzīta par labāko Latvijā.

 

4.lpp.Veselības aprūpe. Medicīnas māsas gūst zinības

Ventspilī norisinājās konference, kurā ķirurģijas un citu profilu medicīnas māsas uzzināja par jaunākajām metodēm pacientu aprūpē vēdera dobuma slimību gadījumā.

Slimnīcās ir katastrofāls speciālistu trūkums

Latvijas slimnīcās, it īpaši reģionos, speciālistu trūkums ir sasniedzis kritisko robežu.

Ventspils slimnīcā praktizējas ārvalstnieki

Ziemeļkurzemes reģionālajā slimnīcā šobrīd praksē strādā divas topošās medmāsas no Francijas. Drīz viņām pievienosies divas šveicietes.

5.lpp. Sports un atpūta

6.lpp.

Airētāji sāk ar saulainiem mačiem

Ar sporta skolas Spars, Talsu un Brocēnu sportistu sacensībām lieliskos laika apstākļos Dampeļos uzsākta jaunā airēšanas sezona.

Skolotāju darbu vērtē vecāki

Pirmoreiz Izglītības pārvalde aicināja vecākus dalīties priekā par savu bērnu pirmsskolas skolotājām un auklītēm. Šodien vecāku ieteiktos pedagogus sveiks konferencē.

7.lpp. Reklāma

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: