Piedzīvojumu parks pakāpeniski mostas pēc ziemas pārtraukuma un sāk piedāvāt atrakcijas ventspilniekiem un pilsētas viesiem. Pirmās pieejamās atrakcijas – Mini peintbols teltī, kā arī klasiskais: Taktiskais peintbols āra ciematiņā.

Mini peintbolu interesenti var spēlēt lielajā teltī, tas nozīmē, ka šī izklaide pieejama jebkuros laika apstākļos. Otra priekšrocība ir tā, ka mini peitnbolu var spēlēt nelielā cilvēku grupā – sākot no 2 personām komandā, bumbiņas ir neplīstošas, tās nenotraipīs un nesabojās apģērbu. Atrakciju var izmantot no 14 gadu vecuma. Nepilngadīgām personām nepieciešama atbildīgā persona, kas uzņemas atbildību par spēles dalībniekiem.

 

Pārbaudīt savu izveicību un cīņas sparu var Taktiskā peintbola laukumā, kur izveidota speciāla meža trase: meža ielokā slejas vairāki ciemati ar cietokšņiem. Katram peintbola spēlētājam tiek izsniegts spēles komplekts, kurā ietilpst marķieris, maskēšanās tērps, sejas maska un 100 bumbiņas. Iespējams iegādāties papildus bumbiņas. Šis peintbols pieejams apmeklētājiem no 11 gadiem.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: