Kāpēc gan skolā neierasties savā mīļākajā halātiņā un ērtajās čībās? Vai, piemēram, kādā interesantā parūkā un saulesbrillēs? Tas viss ir iespējams, jo šodien 1. aprīlis – joku diena!

Ventas Balss devās palūkoties, kā joku dienu atzīmē skolās. 4. vidusskolā vislielākie jokotāji bija tieši skolotāji, gaitenī satiekot vien dažus audzēkņus ērmīgos apģērbos un maskās. Bet varbūt lielākā daļa bija paslēpušies kādā citā skolas nostūrī? Skolotāja Daiga Riekstiņa mums paziņoja, ka viss ir pavisam vienkārši – skolā 2. stāvā atvēries jauns salons, kurā var tikt pie spilgtām frizūrām, tāpēc skolotāji šodien ir tik koši.

“Skolotājas ir superīgas! Viņas šodien ir tik dzīvespriecīgas, tā varētu būt biežāk,” priecājās 4. vidusskolas meitenes Loreta un Stella. Arī pārējie skolēni bija sajūsmā par skolotāju iejušanos jaunajos tēlos.

Halātos, pidžammās un saulesbrillēs šodien mācīties ieradās 1. ģimnāzijas skolēni un arī dažas skolotājas. Gaiteņos bija padomāts par dažādiem šķēršļiem, kurus skolēniem nācās pārvarēt, kā arī bija iespēja iesaistīties dažādos atjautības uzdevumos. 1. ģimnāzijas audzēkne Laura saka, ka šī diena ir daudz interesantāka un krāsaināka, nav kā parasti ikdienā, un tas priecējot.

6. vidusskolā skolēni pārsvarā mācīties bija ieradušies ikdienas apģērbā, bet satikām arī tādus bērnus, kas bija apģērbušies interesantāk kā parasti, piemēram, halātos un citos neierastos apģērbos.

Apskati foto!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: