Divas dienas Ventspilī risinājās Latvijas atklātais čempionāts kikboksā, kurā piedalījās 162 sportisti no vairākām valstīm, bet Ventspils kluba "Favorīts" pārstāvji šādā konkurencē tika pie trim medaļām, arī zelta.

6. vidusskolas sporta zālē ringā devās sportisti no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Polijas, Krievijas, Somijas un Slovākijas, turklāt dalībnieku vidū bija esošie pasaules, Eiropas un Latvijas čempioni.

 

Par zelta medaļu ieguvējiem no Ventspils sporta kluba "Favorīts” kļuva Jevgēņijs Soproņuks

(full contact disciplīnā svara kategorijā līdz 71kg), Aleksandrs Haņins (kick light svara kategorijā līdz 57kg junioru konkurencē) un Romāns Biņkovskis (K-1 rules svara kategorijā līdz 67 kg, bet sudraba medaļu ieguva Pāvels Haritonovs (K-1 rules disciplīnā svara kategorijā līdz 86 kg).

 

Interesanti mači izvērsās Andrejam Lukšinam no "Ventspils Kikboksa leģiona", kurš startēja kick light disciplīnā. Svara kategorijā virs 84 kg viņa sāncensis finālā izpildīja neatļautu sitienu, par ko tika diskvalificēts, bet ventspilnieks izcīnīja uzvaru 3:0 un kļuva par čempionu. Andrejs startēja arī svara kategorijā līdz 84 kg, un šoreiz jau viņam finālā padevās pārāk spēcīgs sitiens, tāpēc sekoja diskvalifikācija, tomēr turnīra organizātori, atzīmējot puiši vēlmi nodarboties ar šo sporta veidu un startēt mačos, nolēma piešķirt sudraba medaļu.

 

Veiksmīgs sniegums ventspilniekiem arī komandu konkurencē, jo "favorītiem" trešā vieta aiz Rīgas klubiem "Budo" un "BJC Bolderāja".

 

Foto no mačiem!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: