Laikraksta «Ventas Balss» pirmdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Popes velobraucēji – labākie Latvijā

Popes pamatskola 195 izglītības iestāžu konkurencē ieguvusi 1. vietu konkursā Labākā CSDD satiksmes drošības skola– 2013.

Deputāti pagaidām atceļ elektrošoku

Grozījumi par elektrības tirgus liberalizācijas atlikšanu pieņemti 1. lasījumā. Sākts kampaņas otrais cēliens – brīdinājums, ka nākamā gada sākumā elektrošoks var būt vēl lielāks.

2.lpp. Viedoklis: Nebija celiņi, nebija problēmu”, laikraksta «Ventas Balss» galvenā redaktore Gundega Mertena

«Lai arī sinoptiķi īsto pavasara atnākšanu vēl nesola, cilvēki pēc siltuma un saules noilgojušies ielās jau redzami gan īsās biksēs un krekliņos, gan pavasarīgāku krāsu ietērpos. Arī uzticamais draugs ritenis daudziem jau ir braukšanas gatavībā. Patiecoties salīdzinoši siltajai ziemai, dažs divritenis nemaz atpūsties nedabūja.»

3.lpp.

Cīnās par cienīgu atalgojumu

Latvijas Izglītības un zinātnes darbinieku arodbiedrības (LIZDA) priekšsēdētāja Ingrīda Mikiško tikusies ar Ventspils un novada skolotājiem, lai izjustu skolotāju noskaņojumu un bažas, kā arī skaidrotu aktualitātes nozarē.

Palīdz senioriem un mazturīgajiem

Latvijā labi pazīstamie mecenāti Ināra un Boris Teterevi atbalsta Ventspils seniorus un trūcīgos iedzīvotājus.

4.lpp. Kultūra. Ar dziesmām modina pavasari

Ar krāšņu koncertu, pavasarīgu noskaņojumu un pozitīvām emocijām noskaidrots jauno solistu konkursa Gailēns 2014 uzvarētājs.

Skandalozā filma starp labākajām

Latviešu dokumentālā filma Ģimenes lietas iekļauta desmitgades labāko filmu sarakstā.

Folklora turpmāk arī CD

Ventspils folkloras kopa Laipa šonedēļ prezentēs savu pirmo mūzikas disku.

5.lpp. Politika. Par aktualitātēm no Ministru kabineta

Tiekoties ar reģionālajiem medijiem, premjerei Laimdotai Straujumai un viņas ministriem nācās atbildēt galvenokārt uz jautājumiem par elektrības cenām un pensijām.

6.lpp. Budžets. Lai sportošana būtu pieejama ikvienam

Sporta bāzu un atpūtas objektu modernizēšana un pilnveidošana, sporta pasākumu rīkošana, bērnu un jauniešu sportošanas nodrošināšana un augstas klases sportistu atbalstīšana – tādas ir Olimpiskā centra Ventspils šā gada budžeta prioritātes.

7.lpp. Intervija. Vienmēr esmu jutusies kā baltkrieviete

Nesen Ventspils baltkrievu biedrība Spadčina nosvinēja savu 15 gadu jubileju. Jau deviņus gadus pie Spadčinas stūresrata ir uzņēmēja Nataļja Boļšakova. Nataļja ir dzimusi plašajā dzimtenē, kuru agrākā dēvēja par Padomju Savienību. Viņa, pēc tautības baltkrieviete, ir dzimusi Karēlijā, uzaugusi Kazahstānā, bet dzīvo Latvijā. Ventspilnieki zina viņas baltkrievu preču veikalu pašā pilsētas centrā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: