BK "Ventspils" basketbolisti BBL ceturtdaļfināla spēles ar Lietuvas komandu "Siauliai" aizvadīs nākamajā nedēļa, vispirms spēlējot viesos, bet pēc tam lietuviešus uzņemos savā laukumā.

Uz Šauļiem ventspilnieki dosies 12. martā (plkst. 18), bet atbildes spēle Ventspilī risināsies 15. martā (plkst.17). Pusfinālā iekļūs komanda, kura triumfēs divu spēļu summā.

Pagaidām šajā sezonā plusos ir ventspilnieki (tāpat kā astotdaļfinālā sāncenši "Lietkabelis" arī "Siauliai" ar ventspilniekiem spēlēja vienā grupā), lai gan sezonas pirmajā tikšanās reizē Šauļos tika piedzīvots pasmags zaudējums. Pēc normāla pirmā puslaika, otrajā BK "Ventspils" basketbolisti nekā nespēja uztaustīt savu spēli, piedzīvojot neveiksmi 68:84. Savukārt atbildes mačā ventspilnieki savā laukumā sāncenšus vienkārši sabradāja, svinot uzvaru 98:56. Protams, šīs spēles jau ir vēsture un uz šīs sezonas ceturtdaļfinālu attieksies maz.

Jāatgādina, ka arī pagājušajā sezonā abas komandas tikās BBL ceturtdaļfinālā, izcīnot uzvaras savos laukumos, taču divu spēļu summā četru punktu pārsvars (78:81, 88:81) bija BK "Ventspils".

Savukārt trešdien BK Ventspils savā laukumā aizvadīs kārtējo Aldaris LBL maču, uzņemot Latvijas Universitātes komandu. Regulārajā sezonā ventspilniekiem atlikuši vēl seši mači.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: